ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Implantologie dentară Implantologie dentară Timisoara

Servicii total gratuite:

Consultatii gratuite online (teledermatologie) pe perioada starii de urgenta Solicitati o programare prin unul din urmatoarele canale: messenger (https://www.facebook.com/drmihalceanu/), WhatsApp (0723 529379) specificând disponibilitatea dumneavoastră.

Programare

Centrul Medical Dr Mihalceanu este o clinica privata care ofera servicii de dermato-venerologie, dermatologie estetica, dermato-chirurgie si stomatologie.

 

Avem o experienta indelungata in domeniu (funtionam din 2002) si abordam cu seriozitate si profesionalism, dar si cu empatie, fiecare pacient.
Comform expectantelor profesiei de medic ne informam in permanenta cu privire la noutatile care apar in domeniu si adoptam tot ceea ce s-a dovedit valabil. Participam anual la cursuri si congrese de specialitate in tara si in strainatate.
Practica medicala nu este cea a experimentelor ci cea a algoritmului diagnostic si terapeutic pentru ca scopul nostru este sa ajutam pacientii sa depasesca boala si legat de aceasta sa-si imbunatateasca calitatea vietii.

 

De la un an la altul  Centrul Medical si-au extins progresiv serviciile medicale la ambele specialitati investind in aparatura medicala de ultima generatie, dar si in pregatirea si perfectionarea continua a medicilor. Astfel Dr Silviu Mihalceanu a efectuat masterat de management sanitar, a obtinut gradul de medic primar si competenta de implantologie. Dr Mihaita Viorica Mihalceanu a obtinut gradul de medic primar si doctor in stinte medicale, a efectuat cursuri de perfectionare pe teme ca dermatoscopie, dermato-chirurgie, dermatologie estetica. Ambii participa constat la conferinte si congrese de specialitate in tara si strainatate.


Toate acestea au permis extinderea gamei de servicii oferite pacientilor in cale doua specialitati medicale. Astfel la Centrul Medical Dr Mihalceanu se efectueaza:


    din 2005 dermatoscopie digitala (metoda de diagnostic si urmarire a leziunilor pigmentare in vederea depistarii cancerelor cutanate)
    din 2006 – proceduri de dermatologie estetica (tratament riduri cu botox si acid hialuronic)
    din 2008 – rejuvenare cu radiofrecveta Ellman
    din 2009 – implante dentare
    din aprilie 2011 tratamente IPL leziuni cutanate (dispozitiv IPL cofinantat din fonduri europene)

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare