ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică Bucuresti

Tot mai multe persoane decid să apeleze la serviciile oferite de clinica noastră pentru a aduce o îmbunatățire aspectului fizic.

Aici vei găsi o echipă de medici profesioniști, care pun mare preț pe serviciile oferite. Ne dorim ca relația dintre medic și pacient să fie una apropiată și deschisă.

 
Valorile CLINICII POGANY: competența, siguranța, tehnologie de vârf, calitate, empatie, comfort.

 

COMPETENȚA
Valoarea fundamentală a activităților medicale, chirurgicale și non-chirurgicale realizate în Clinica Pogany este competența echipei noastre. Despre acest lucru vorbesc cei peste 18 de ani de experiență profesională a echipei de chirurgi câștigată cu dedicație și efort. Sunt mii de ore petrecute în cabinetele de consultații, în sălile de operații și alături de pacienții care au crezut și și-au pus toată speranța în profesioniștii noștri.

 

SIGURANȚA

  • Procedura: potrivită pentru pacient;
  • Pacientul : un candidat potrivit pentru procedură;
  • Chirurgul: calificat și experimentat în realizarea procedurii;
  • Etică profesională;
  • Clinica: prezintă siguranță prin personalul calificat și aparatură performantă;

Cel mai important deziderat al Clinicii Pogany își are rădăcina în Jurământul lui Hipocrate: siguranța pacienților înainte de orice!

 

Iubim frumusețea, dar mai întâi prețuim sănătatea, iar profesionalismul echipei, rigoarea procedurilor și tehnologia ultramoderna selectată sunt expresii ale respectării acestui principiu.

 

TEHNOLOGIE DE VÂRF
Frumusețea se regăsește în calitate. Clinica Pogany vă propune o experiență medicală susținută de echipamente ce reprezintă tehnologia avansată în chirurgia estetică. Dotările cabinetelor, sălilor de operație și post-operator, saloanelor și spațiului auxiliar sunt menite să vă asigure un confort deosebit și calitate pentru ca dumneavoastră să aveți o experiență plăcută alături de noi.

 

CALITATE
Pacienții Clinicii Pogany se vor bucura de o experiență medicală de calitate, de siguranța și confortul asigurate de dotările cabinetelor, sălilor de operație și post-operator, saloanelor și spațiului auxiliar. Alegeți calitatea și bucurați-vă de beneficiile ei!

 

EMPATIE
Oamenii care ne trec pragul sunt, pentru noi, mai mult decât pacienți. Întreaga noastră echipă, de la medici și asistente medicale până la personalul auxiliar, este pregătită să vă întâmpine cu căldură și să vă trateze cu respect. Mai mult decât atât, suntem bucuroși să ne apropiem de dumneavoastră cu prietenie, înțelegând specificul fiecăruia. Alegeți să vă simțiți înțeles!

 

COMFORT
Cei ce-și vor regăsi frumusețea în Centrul de Excelentă Pogany se vor simți relaxați și încrezători pe toată perioada petrecută alături de noi. Sentimentul de siguranță și empatia cu care vor fi ascultați, vor transforma această experiență într-una agreabilă. Alegeți să vă fie așa cum ați dorit!

 

Pentru mai multe detalii te așteptăm la clinică, adresa este Str. Mugur Mugurel, Nr. 4, Sector 3, București, Romania sau contactează-ne acum.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare