ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Neurologie Neurologie Bucuresti

          Echipa noastra reuneste medici cu o vasta experienta profesionala, dedicandu-se cu tot sufletul activitatii medicale si oferind o grija deosebita fiecarui pacient in parte.

 

          Cu peste 8 specializări medicale, in cadrul clinicii noastre, pacientii pot beneficia de consultatii si investigatii pentru urmatoarele specialitati medicale: cardiologie, medicina interna, neurologie, endocrinologie, gastroenterologie, pediatrie, ginecologie si ecografie.

 

          Centrul medical Pronia s-a infiintat din dorinta de a oferii servicii de recuperare si reabilitare cardiorespiratorie pentru pacientii care sufera de insuficienta cardiaca sau au suferit un infarct miocardic in antecedente. In urma acestor sedinte de recuperare, pacientii isi amelioreaza net capacitatea de efort, concomitent cu reabilitarea starii lor psihice. 


           De asemenea, capacitatea lor de munca creste, facand posibila reintegrarea pacientilor si reluarea activitatilor cotidiene obisnuite. Pacientii sunt evaluati de o echipa pluridisciplinara de specialisti in vederea identificarii factorilor de risc si a starii clinice prezente. Dupa examenul clinic, pentru pacientii a caror situatie o impune, se efectueaza explorari paraclinice specifice cu aparate de inalta performanta (ecografe, holtere, teste de efort) si analize de laborator. Ulterior, sedintele de reabilitare si recuperare au loc sub permanenta monitorizare electrocardiografica si respiratorie.


           La nivel european, astfel de servicii sunt oferite pe scara larga in centre ambulatorii sau spitale de catre personal calificat.

 

 

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

01-03-2019
Mocanu Olivia, 42 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

In clinica l-am intalnit pe domnul prof.Balanescu, un medic extraordinar, foarte punctual si foarte meticulos. Dansul este un medic ce te consulta cu o mare rabdare iar felul in care iti vorbeste si te trateaza este ca un medicament. Un medic exceptional

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare