ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Endocrinologie Endocrinologie Bucuresti

Servicii oferite

Cardiologie

Medicii nostrii cardiologi au activat in sectiile de urgente cardiovasculare si au o experienta in spitale renumite din Bucuresti.

Ecografie

Pentru o acuratete a starii de sanatate, Clinica noastra dispune de echipamente de ultima generatie produse de furnizori de renume international.

Endocrinologie

Pe partea de endocrinologie lucram cu medici primari ce au o experienta vasta la Institutul National de Endocrinologie „C.I. Parhon” Bucuresti.

Explorări funcționale

Pentru o acuratete a starii de sanatate, Clinica noastra dispune de echipamente de ultima generatie produse de furnizori de renume international.

Gastroenterologie

Ne mandrim cu o echipa de medici primari, pregatiti continuu in domeniul medical si care se raporteza la tot ce este nou in medicina moderna.

Ginecologie & Obstetrică

Consultația ginecologică este importantă pentru că poate depista din timp multe dintre afecțiunile genitale. Consultul genital reprezintă examinarea organelor genitale externe și interne de către medicul specialist ginecolog.

Medicină internă

Doctor in stiinte, Medic Primar Medicina Interna si Cardiologie, Competenta in ecografie generala si ecocardiografie, dna.dr. Roxana Popescu este un medic foarte apreciat si distinct pe acesta specialitate medicala.

Neurologie

In afara de diagnosticarea și tratarea afecțiunilor neurologice aflate în diverse stadii, medicii noștri oferă îngrijire integrată pacienților cu boli neurologice și cardiovasculare combinate.

Pediatrie

Copiii merita tot ce e mai bun, iar dna. doctor Ion Laura este acel medic ce ofera tot ce este mai bun pentru copilul tau.

 
Programare