ROmedic Cabinete medicale Timisoara Psihoterapie Psihoterapie Timisoara

Psihoterapie în Timisoara

 

Fiecare dintre noi trecem, la un moment dat in viata, prin situatii dificile in care ne putem simti blocat, deznadajduit, speriat, trist, confuz sau neputincios.
Atunci avem cea mai mare nevoie de suport, avem nevoie de un insotitor, un ghid care sa fie alaturi de noi, care sa ne inteleaga si care sa ne ajute sa gasim cele mai bune metode pentru a ne recapata starea de bine, de echilibru si de armonie.
Psihoterapeutul este persoana care ne insoteste in mijlocul experientelor dificile prin care trecem sau prin care am trecut, dispus sa ne fie alaturi, sa ne sustina si sa ne ajute sa intelegem, sa acceptam, sa schimbam si sa mergem mai departe.
Povestind experientele noastre unei persoane empatice, intr-un cadru de siguranta, ne ajuta sa le intelegem intr-un alt mod, dintr-o alta perspectiva, poate diferita de pana atunci. Ghidati fiind de catre psihoterapeut, vom constientiza anumite emotii sau senzatii si ne vom putea explica acele atitudini sau reactii, care uneori pareau de neinteles sau erau incontrolabile.

 

Centrul Medical Tadlife pune la dispozitia pacientilor tratamente complexe de recuperare medicala constand in kinetoterapie pentru copii si adulti, masaj terapeutic, electroterapie si consiliere psihologica, si in mod special pentru cei cu dizabilitati (afectiuni neurologice, sindroame genetice etc).

Scopul urmarit este reprezentat de recuperarea afectiunilor neurologice, ortopedice, reumatologice sau legate de chirurgia reparatorie.

Dezvoltarea copiilor cu dizabilitati este o adevarata provocare atat pentru parinti, cat si pentru specialistii care studiaza cauzele care determina aceste nevoi speciale. De-a lungul timpului s-au dezvoltat mai multe tipuri de terapii care vin in sprijinul pacientilor, terapii alternative menite sa contribuie la o dezvoltare armonioasa a acestor persoane.Listă servicii:


Medici/terapeuți:

 
Programare