ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Reumatologie Reumatologie Bucuresti

Servicii total gratuite:

Veridia ofera servicii medicale in ambulator, in peste 25 de specialitati medicale (inclusiv medicina muncii, medicina de familie), laborator de analize. Serviciile medicale pot fi plătite în relația contractuală cu CNAS, companii de asigurări private, de către angajatori sau de către pacienți, direct, în clinică.

Programare

Veridia vă pune la dispoziție servicii medicale de specialitate în regim cu plată sau decontate CASMB. Asiguram consultații de medicină generală și consultatii de specialitati medicale diferite, investigații paraclinice, tratamente și intervenții de mică chirurgie.

 

La specialitățile alergologie, endocrinologie, obstetrică-ginecologie, pediatrie, cardiologie, pneumologie și neurologie vă puteți adresa și pe baza biletului de trimitere eliberat de medicul de familie.

 

Situata in inima Bucurestiului, clinica Veridia s-a nascut din pasiunea pentru ingrijirea sanatatii oamenilor. Povestea centrului a inceput acum 17 ani cu un laborator de analize medicale situat intr-o veche zona pitoreasca a orasului.

 

Intre timp, datorita dezvoltarii rapide si zonei favorabile, Veridia s-a transformat intr-un centru medical vizitat chiar si de catre oamenii din cartierele cele mai indepartate sau din afara orasului.

 

Cele 25 de specialitati medicale, laboratorul de analize medicale sau serviciul de medicina muncii asigura o ingrijire medicala complexa, in ambulator.

 

Pentru recoltarea probelor in scopul testarii de laborator, Veridia a deschis si patru centre de recoltare: Berceni, Militari, Drumul Taberei, Pantelimon.


Scrie-ne acum pe office@cmmb.ro sau programeaza-te la 021 302 9434.


Vom fi intotdeauna atenti la sanatatea ta!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare