De cate ori nu simtim frustrare si neimplinire?! Sedintele de consiliere te vor ajuta prin metode si tehnici specifice sa inveti cum sa faci fata diverselor stari sau situatii, valorificand si dezvoltand astfel potentialul si resursele proprii. Ca si consilier, te voi ajuta sa identifici solutia optima.
ROmedic Cabinete medicale Buzau Cabinete Psihologie Psihologie Buzau

Anunțuri & evenimente

05-08-2022

Dezvoltare presonala

"Când nu mai putem schimba o situație, suntem provocați să ne schimbăm pe noi înșine" - Viktor Frankl

Dezvoltarea personala implica autocunoaștere si dorința de a fi mâine, mai buni decât am fost astăzi. Schimbarea pornește, de cele mai multe ori, de la o nemulțumire și apare după cunoașterea autentică și acceptarea deplină a propriei persoane. Niciodată nu putem schimba ceea ce nu cunoaștem si nu înțelegem! "Când nu mai putem schimba o situație, suntem provocați să ne schimbăm pe noi înșine" - Viktor Frankl

Dezvoltarea personala implica autocunoaștere si dorința de a fi mâine, mai buni decât am fost astăzi. Schimbarea pornește, de cele mai multe ori, de la o nemulțumire și apare după cunoașterea autentică și acceptarea deplină a propriei persoane. Niciodată nu putem schimba ceea ce nu cunoaștem si nu înțelegem!
 
Programare