ROmedic Cabinete medicale Dumbraveni Cabinete Neurologie Neurologie Dumbraveni

Bine ati venit !
Centrul medical CHARLOTTE MEDICA
Centrul medical CHARLOTTE MEDICA a fost inaugurat in octombrie 2013, in orasul Dumbraveni, Jud. Sibiu, cu gandul de a oferi servicii medicale cat mai aproape locuitorilor orasului , precum si locuitorilor din imprejurimi.
Este o investitie privata, menita sa ofere servicii medicale de calitate intr- un spatiu ambiental, cu aparatura moderna, cu personal medical specializat si preocupat pe deplin de sanatatea pacientilor, pe langa consultatii si tratamente medicale, oferind si un zambet cald si intelegere pentru toti cei care ne trec pragul.
Specialitatile noastre sunt:
Neurologie- Cadiologie - Medicina Interna -Nefrologie- Medicina de familie- cu posibilitate de inscriere pe lista, - Ecografie- Optica medicala- Psihologie clinica; cu dorinta de extindere in acest an in functie de nevoile dumneavoastra.
Va oferim o gama larga de analize medicale in colaborare cu Centrul medical Top Med- Tg. Mures: Biochimie;Imunologie;Microbiologie;Hematologie;Teste de coagulare;Electroforeza;Markeri tumorali,endocrini,cardiaci,de anemie,infectiosi,ososi si pentru alergii;Parazitologie;Toxicologie;Teste genetice.
Totodata va oferim continuitate in drumul spre vindecare, prin colaborare cu alte institutii medicale pentru investigatii suplimentare sau chiar operatii si internare.( Tomografie, Ecocardiografie, Holter EKG, Colonoscopie - Gastroscopie cu biopsie, Operatii de cataracta sau alte afectiuni oculare la clinica de oftalmologie din Tg. Mures, Mamografie, Ecografie mamara, Interventii chirurgicale , consult Pediatrie la spital etc.) in colaborare cu clinica Polisano din Sibiu, puteti beneficia de multe servicii gratuite sau oferindu-va Vouchere cu 10% pentru consultatii, informattii si indrumare in caz de interventii chirurgicale.
Daca aveti intrebari , probleme de sanatate despre care doriti informatii sau indrumare va rugam sa ne contactati la nr. tel 0269866405 / 0756701051sau la sediul centrului medical din Dumbraveni , Str. Mihai Eminescu, Nr. 42, Jud. Sibiu!
Consultul oftalmologic , din cadrul Optica Medicala, este GRATUIT , pe baza de bilet de trimitere.

 


Sanatatea dumneavoastra este prioritatea noastra, orice durere minora e importanta pentru noi, pentru ca vindecand trupul, vindecam si sufletul!
Va asteptam cu drag!

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare