ROmedic Cabinete medicale Galati Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Galati

Cabinetul Individual de Psihologie al doamnei Chetrone Carmen Amalia este alături de fiecare dintre dumneavoastră cu servicii psihologice complete de la psihoterapie individuală, de grup și de familie, psihoterapie de cuplu, evaluări psihologice și până la ședințe de sexologie.

 

Cabinetul nostru mai pune la dispoziție și servicii de autocunoaștere și dezvoltare personală, managementul furiei, tratarea fobiilor, a depresiei, a tulburărilor de personalitate, obsesiv compulsivă și afectiv bipolare pentru a vă putea bucura din nou de viață, a vă cunoaște mai bine și a avea încredere din nou în forțele proprii. Puteți depăși stările de anxietate, depresie, problemele de comunicare, tulburările afective, problemele de relaționare cu familia/partenerul de viață, problemele sexuale, tulburările alimentare, stresul profesional și multe alte probleme de natură psihologică.

 

Tuturor (copii, adolescenți, adulți, vârstnici, cupluri sau familii) li se dedică un timp în care psihoterapeutul le acordă întreaga sa atenție și pregătire profesională, în vederea îmbunătățirii stărilor emoționale și, implicit, a calității vieții.

 

Durata terapiei poate varia în funcție de fiecare caz și de nevoile fiecăruia, iar confidențialitatea dialogurilor avute în timpul ședințelor de terapie este garantată și respectată.

 

„Arta de a fi psiholog nu se învată, ci se trăieste și se experimentează, deoarece nu există un complex de canoane care să-ți dea cheia misterelor psihice, a structurilor diferențiale ale vieții sufletești.

 

Nu ești un psiholog bun dacă tu însuți nu ești un subiect de studiat, dacă materialul psihic nu oferă zilnic o complexitate și un inedit, care să excite curiozitatea ta continuă.

 

Nu te poți iniția în misterul altuia dacă tu însuți n-ai un mister în care să te inițiezi.”(Emil Cioran)

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare