ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Remodelare corporală Remodelare corporală Cluj-Napoca

      CHIROMEDICA Health & Wellness Center este formată dintr-o echipă tânără ce are ca obiectiv să facă viaţa mai frumoasă  pentru cât mai mulţi oameni. Clinica este situată într-o locaţie modernă cu ambianţă plăcută şi relaxantă, unde îşi desfasoară activitatea personal autorizat.

 

      Specialitatea noastră este chiropractica, o terapie alternativă de manipulare a oaselor, în mod special a coloanei vertebrale. Astfel, oasele sunt repoziţionate corect în articulaţii, iar vertebrele sunt readuse pe linia anatomică, remediind astfel o gamă variată de afecţiuni.

 

      Chiropractorii noştri au o experiență semnificativă în acest domeniu şi am decis să ducem această activitate la un nivel cât mai înalt şi să promovăm acest mod de terapie până la momentul în care să ajungă cunoscută în toată ţara.

 

      Alături de chiropractică, avem și un departament de nutriție și dietetică. În cadrul acestui departament, puteți primi informații prețioase despre alimentație și despre stilul de viață, iar dacă aveți diferite afecțiuni (obezitate, diabet, boli cardiovasculare), vi se poate întocmi un plan alimentar personalizat care să vă ajute să vă recăpătați sănătatea.

 

      Scopul nostru este să ne extindem în mod continuu şi să putem prelua un număr cât mai mare de pacienţi pentru că există nenumărate cazuri pe care le putem trata şi putem scuti de suferinţă un numar mare de pacienţi.

 

      Vă aşteptăm cu mult drag în locaţia noastră.

Ultimele recomandări de la pacienți:

10-06-2020
Furculita Romel, 69 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

In urma cu cativa ani 4 sau 5 am ajuns la acest cabinet la dl. MOLNAR cu problema mea, cu dureri si limitarea mobilitati si cu speranta ca prblema se va rezolva.Vreau sa spun ca expresia "ati lua durerea cu mana" exista, asta s-a intamplat inca de la prima sedinta.La recomandarea d-lui Molnar am inceput sa fac exercitii pt.intariea si mentinerea musculaturii lombare, pe care le fac in continuare zi de zi.Ca urmare am indicat la mai multe persoane chiar din Cluj si nu numai, acest cabinet si recomand si in continuare. Pot spune ca ma declar "vindecat" si ca pot sa fac lucruri pe care nmai un om sanatos le poate face. MULTZUMESC!

09-07-2019
Atomei Eva Monica, 46 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

AS RECOMANDA CU INCREDERE,EU POT SA ZIC CA AM UITAT DE DURERILE MELE DE SPATE AVAND HERNII DE DISC,CE COSMARURI AVEAM INAINTE SI A TRECUT DEJA 1 AN DE CAND VIN LA CHIROPRACTORUL GHERMAN RAZVAN II DORESC MULTA SANATATE SI SA POATA TRATA CATI MAI MULTI PACIENTI.

24-01-2019
Luca Gavril, 64 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Amabili,bine pregatiti


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare