ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Remodelare corporală Remodelare corporală Cluj-Napoca

Recomandări de la pacienți

10-06-2020
Furculita Romel, 69 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

In urma cu cativa ani 4 sau 5 am ajuns la acest cabinet la dl. MOLNAR cu problema mea, cu dureri si limitarea mobilitati si cu speranta ca prblema se va rezolva.Vreau sa spun ca expresia "ati lua durerea cu mana" exista, asta s-a intamplat inca de la prima sedinta.La recomandarea d-lui Molnar am inceput sa fac exercitii pt.intariea si mentinerea musculaturii lombare, pe care le fac in continuare zi de zi.Ca urmare am indicat la mai multe persoane chiar din Cluj si nu numai, acest cabinet si recomand si in continuare. Pot spune ca ma declar "vindecat" si ca pot sa fac lucruri pe care nmai un om sanatos le poate face. MULTZUMESC!

09-07-2019
Atomei Eva Monica, 46 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

AS RECOMANDA CU INCREDERE,EU POT SA ZIC CA AM UITAT DE DURERILE MELE DE SPATE AVAND HERNII DE DISC,CE COSMARURI AVEAM INAINTE SI A TRECUT DEJA 1 AN DE CAND VIN LA CHIROPRACTORUL GHERMAN RAZVAN II DORESC MULTA SANATATE SI SA POATA TRATA CATI MAI MULTI PACIENTI.

24-01-2019
Luca Gavril, 64 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Amabili,bine pregatiti

25-05-2017
Feraru Diana, 41 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand

18-05-2017
Feraru Diana, 41 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Multumesc lui Dumnezeu ca am dat peste acesti oameni. Aveam dureri de spate ce ma chinuiau de 5 ani de zile. Am umblat prin toata tara la foarte multi "specialisti" insa nimeni nu m-a pus pe picioare. La recomandarea unui amic am zis sa incerc si asta, pentru ca nu am ce sa mai pierd. Am venit aici si am ramas surprinsa de tot ce am vazut. Dupa prima sedinta la domnul Molnar m-am simtit un pic mai bine, insa nu extraordinar. Tot ce mi-a explicat s-a adeverit: parca m-a lovit masina. Dupa 2 zile, in schimb, ziceai ca sunt alt om. Am mers mai departe la inca o sedinta si spre surprinderea mea m-am simtit si mai bine. Am zis ca asa ceva este imposibil. De curiozitate am continuat sa merg in continuare si dupa 5 sedinte sunt 100% recuperata si fara durere. Voi respecta in continuare cu strictete tot ceea ce mi-a zis domnul Molnar si garantat voi veni la sedintele de intretinere. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a scos acest om in cale.

Nu am crezut in aceasta terapie, insa a fost singura in urma careia am simtit o imbunatatire majora. Recomand la toata lumea care are dureri de spate sa vina aici si mai ales la domnul Molnar.


Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare