ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Diabet, Nutriție și Boli metabolice Diabet, Nutriție și Boli metabolice Bucuresti

Cand in urma unor eforturi sustinute, diete drastice si multe tentative esuate de a slabi continui sa te lupti cu surplusul de kilograme, chirurgia iti poate oferi o solutie.

Suntem o echipa de medici condusa de DR. RUBIN MUNTEANU, chirurg cu mare experienta si dedicat tratamentului obezitatii, care de-a lungul anilor a ajutat mii de oameni sa slabeasca si sa-si redobandeasca sanatatea. Iti vom fi alaturi si postoperator pentru a te ajuta sa ajungi la greutatea optima si o mentii pe termen lung.
In prezent, cele mai folosite tipuri de proceduri bariatrice sunt: inelul gastric, gatric sleeve-ul (micsorarea de stomac).
Modificarile fizice exterioare consecutive operatiei sunt insotite de unele psihologice, poate mai subtile  dar la fel de importante. Pe masura ce numarul de kilograme scade, depresia se indeparteaza, iar optimismul si pofta de viata revin.

Ultimele recomandări de la pacienți:

14-08-2018
Dobre Elena, 40 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Așa cum le spun tuturor cunostintelor/prietenilor/rudelor in toata aceasta perioada de cand m-am operat (2 ani..), Dl Dr Munteanu, înainte de a fi dr este OM cu multa rabdare, incredere in D-zeu si empatie fata de pacienții sai. Pot spune ca nu m-as fi operat daca nu prindeam incredere in Dl Dr, de modul cum mi-a livrat informatiile, atat beneficii cat si riscuri. Ii multumesc cu sufletul atat eu cat si sotul si cei doi copii mici de altfel, pt noua viata ce mi-a redat-o dansul alaturi de intreaga echipa minunata de specialisti. Va port in gand zilnic si ma rog pt dl dr Munteanu si toata echipa. "oferiti-va șansa de a va trăi viata in echilibru in toate". Cu stima, Elena Dobre

28-07-2018
Dragomir Cristina, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu toata increderea .Domnul Doctor Munteanu si toata echipa sa,sunt foarte mulțumită

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare