ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihologie Psihologie Bucuresti

Consilierea premaritala devine o necesitate

Autor: Niculina Ciuperca

In conditiile vietii de astazi, constat adesea ca nu mai e un lux consilierea premaritala, ci devine o necesitate .
Suntem preocupati tot mai mult sa ne asiguram existenta, alergam dupa un job mai sigur si pierdem din vedere lucruri esentiale. Daca pentru fiecare aparat electrocasnic primim instructiuni de folosinta si le citim cel putin o data ca sa fim siguri ca nu vom strica aparatul, incepem o casnicie la intamplare crezand ca lucrurile vor veni de la sine, ca din moment ce am facut pasul lucrurile deja sunt rezolvate .
Dar cum nu totdeauna ce ne propunem se si indeplineste, facem greseli minore care uneori au consecinte pe care nu le-am putut anticipa.
Daca stricand un aparat electrocasnic nu-i asa o mare tragedie ca putem cumpara altul, a porni cu pasi nesiguri intr-o casnicie ne putem indrepta de multe ori spre esec.
Trebuie avut in vedere ca in relatia urmatoare, deja pornim cu un dezavantaj, pentru ca anticipam greseli si acolo unde nu sunt, le cautam ,,cu lumanarea pana ajungem la concluzia ca ceva nu-i in regula, vrem sa mearga totul bine, dar de ce ne dorim prea mult, facem greseli inevitabile .
Odata fixate anumite comportamente ne e tot mai greu sa normalizam lucrurile .
Iata de ce sfatul unui specialist ne poate scuti de multa suferinta.
Totdeauna e mai usor sa previi decat sa vindeci!

 
Programare