ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti

Sunt aici pentru a te insoti pe drumul tau catre dezvoltare, schimbare, vindecare si gasirea echilibrului interior.  
Sunt psiholog clinician și psihoterapeut atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, licentiat în psihologie si masterand cu specializare în Psihoterapie Transpersonala si Psihologie Clinica.
In paralel, o parte a timpului o aloc practicii de qigong, sunt trainer acreditat in cadrul Federatiei Nationale de Qigong din Romania (http://www.qilingong.com/).
Rolul meu este de a te ajuta sa constientizezi si sa depasesti blocajele care iti afecteaza linistea interioara, sanatatea, relatiile si succesul, sa obtii o perspectiva noua asupra vietii, sa iei decizii si sa dezvolti comportamente adecvate propriilor tale dorinte, scopuri si nevoi. 
Fiecare dintre noi se poate simti lipsit de incredere, speriat, descurajat, confuz sau trist in anumite perioade ale vietii sale. Cel mai important lucru este să stii ca nu esti singur şi că poţi obtine sprijin. 
In cadrul sedintelor, atunci cand este cazul, folosesc inclusiv tehnici qigong, ca parte a psihoterapiei transpersonale. 
 Totodata sunt coach si consilier de dezvoltare personala, asa ca  daca iti doresti dezvoltare personala sau alegerea unei vocatii potrivite, iti pot impartasi din experienta mea in pregatirea pentru o viata profesionala sau personala.
Empatia, sensibilitatea la nevoile celor aflati in dificultate si dorinta de a ajuta cu intelepciune si responsabilitate sunt atuurile pe care ma bazez in profesia mea.
Vei gasi în cabinetul meu un spatiu plin de respect si compasiune, în care să te simti recunoscut, ascultat si sprijinit pentru a-ti atinge obiectivele.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare