ROmedic Cabinete medicale Sibiu Cabinete Dermatologie și venerologie Dermatologie și venerologie Sibiu

FILOZOFIA NOASTRĂ

 

Clinica medicală AORYS Dental & Care  se angajează să ofere serivicii de cea mai înaltă calitate privind diagnosticarea și tratarea pacienților de toate vârstele. Dedicarea noastră excelenței, compasiunii și inovării are rădăcina în devotamentul întregii echipe față de arta și știința vindecării, susținând fiecare aspect al misiunii noastre în îngrijirea pe care o acordăm pacienților noștri.

 

Echipa clinicii AORYS, prin experiență și dăruire, utilizând echipamente de ultimă generație, vă oferă o gamă completă și complexă de servicii medicale.

 

MISIUNEA NOASTRĂ

 

Ne asumăm importanta misiune de a schimba viețile copiilor, tinerilor și adulților, oferind asistență dentară de cea mai înaltă calitate. Echipa noastră de profesioniști, plini de compasiune și dedicați vocației, își propune să îmbunătățească continuu sănătatea pacienților, încrederea în sine și calitatea vieții. Promitem să vă oferim un zâmbet fermecător folosind materiale de cea mai bună calitate și tehnologii inovatoare, printr-o gamă de servicii diversificată.

 

În timp ce noi ne vom concentra asupra sănătății și frumuseții dumneavoastră, nu vă rămâne decât să vă relaxați și să vă bucurați de experiența trăită în cadrul clinicii AORYS Dental & Care!

 

Angajamentul și dedicarea pentru pacienții noștri ne ajută să dăm viață zâmbetelor perfecte, care vor inspira întotdeauna încredere.

 

VALORILE NOASTRE FUNDAMENTALE:

 

EXCELENȚĂ
Urmărim să atingem cel mai înalt nivel de performanță, atât în activitățile clinice, cât și în cele de business. Pentru acest scop suntem dispuși să lucrăm din greu, să ne dezvoltăm și să ne concentrăm asupra calității serviciilor oferite.

 

RESPONSABILITATE
Fiecare membru al echipei noastre trebuie să respecte misiunea și valorile noastre fundamentale. Acest lucru implică responsabilitate pentru acțiunile individuale și un adevărat angajament față de pacienți.

 

INTEGRITATE
Suntem ghidați de onestitate, etică, profesionalism și integritate, ajutându-i și sprijinindu-i, tot timpul, pe cei care au nevoie și ne cer ajutorul.

 

TEAMWORK
Putem realiza mult mai multe în echipă, decât individual. Una dintre condițiile succesului este munca în echipă și respectul reciproc.

 

Acțiunile conducerii, personalului și medicilor vor fi ghidate de următoarele valori:

  • Respect
  • Integritate
  • Excelență
  • Inovație
  • Lucrul în echipă și colaborare
  • Compasiune
  •  

Clinica medicală AORYS Dental & Care  va menține confidențialitatea datelor în conformitate cu reglementările și normele în vigoare.

 

Toți pacienții sunt bineveniți!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare