Cabinet de cardiologie - medicina interna - ecografie, ce ofera consultatii complexe, de calitate, cu programare rapida ( 24-48 ore )
ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Ecografie Ecografie Iasi

Ne-am propus să vă oferim un serviciu cardiologic neinvaziv complet care să vă asigure un sprijin competent si prompt în identificarea afectiunii cardiace care v-a adus la noi, iar apoi să vă ajute să-i reduceţi efectele sau să o tratati complet.
În egală măsură, prin programul de prevenţie şi recuperare vă putem ajuta să nu repetaţi un eveniment cardiovascular nedorit sau să îl evitaţi dacă nu v-aţi întâlnit deja cu acesta.
Utilizând aparatură medicală modernă şi performantă şi într-o atmosferă caldă şi primitoare, ne străduim să identificăm cauzele problemelor pe care le aveţi şi să vă oferim răspunsurile şi soluţiile pe care le aşteptaţi de la noi.
Totodată, suntem în permanenţă preocupaţi de diversificarea serviciilor pe care vi le oferim şi de ridicarea continuă a calităţii acestora în speranţa că vom reuşi să creştem satisfacţia dumneavoastră faţă de actul medical.
Bazându-ne pe valori ca responsabilitate, respect, pasiune, calitate, sperăm să vă câştigăm încrederea şi să vă convingem că tot ce întreprindem este ‘‘din grija pentru inima ta ‘‘ .

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!