ROmedic Cabinete medicale Targoviste Cabinete Ortopedie și traumatologie Ortopedie și traumatologie Targoviste

Clinica cu supra-specializare in laseri reci si tehnici celulare avansate – terapii medicale in formule avangardiste, multe dintre ele noutati absolute pe plan mondial, folosite in TRATAMENTUL ARTICULATIILOR DISTRUSE: ● – hernii de disc sau protruzii discale; ● – gonartroze si rupturi de tendon / ligament; ● – coxartroze si alte afectiuni ale bazinului; ● – spondiloze cervicale; ● – dureri de spate sau de bazin, etc.

FARA BISTURIU SAU PROTEZARE, FARA DURERE, FARA INTERNARE SAU INTRERUPEREA ACTIVITATILOR SOCIALE; SI – IN PLUS, CU O RATA RIDICATA DE SUCCES, DE PESTE 82%.

Echipamente high-tech de ultima ora, la care se adauga o excelenta expertiza in domeniu – obtinuta in urma a numerosi ani de studii si a colaborarii cu unii dintre cei mai mari profesori ai momentului, cat si o relatie de suflet cu toti pacientii nostrii : toate acestea contureaza noua imagine a Q.Oxanique, locul pentru un act medical fara compromisuri – un mediu in care fiecare detaliu este menit sa te ajute sa iti (re)descoperi sanatatea !

In siguranta ... !
dr. Radu-Mircea Stanescu
medic sef,

Q.Oxanique

str. Doctor Marinoiu 15A, Targoviste, 130037, Dambovita - ROMANIA

Ultimele recomandări de la pacienți:

27-02-2022
Argentina Spadaru, 65 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Ma bucur ca am avut sansa sa fiu sunt unul dintre pacientii ce au beneficiat de tratamentul dvs. fabulos. Toata dragostea!

10-11-2021
Mariana Mihutiu, 57 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Domnule doctor sunteti o minune! Dupa prima sedinta facuta la dumneavoastra nu am mai avut acele dureri de cap pe care le aveam de-o viata! Va multumesc si tot respectul pentru ceea ce faceti!

10-11-2021
Jan Sacagiu, 72 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am venit la clinica dr. Stanescu cu o multipla hernie de disc, veche de circa 8 ani; dureri permanente, imposibil de descris, piciorul stang era aproape paralizat si nu mai aveam stabilitate in el; dupa 12 sedinte pot din nou sa fac mii de kilometri cu TIR-ul, sa incarc si sa descarc marfa de parca nu as fi avut nimic pana acum ceva vreme. Fabulos !


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare