ROmedic Cabinete medicale Targoviste Cabinete Ortopedie și traumatologie Ortopedie și traumatologie Targoviste

Stem Orthoclinic / Clinica de boli osteo-articulare … o noua identitate si un accent special pus pe excelenta, echipamente si supra-specializari de ultima ora; plus o relatie de suflet cu pacientii nostrii !

Autor: dr. Radu-Mircea Stanescu

Dupa o perioada lunga de cautari, am reusit sa ne conturam o noua identitate: terapii medicale in formule avangardiste – multe dintre ele noutati absolute pe plan mondial, incluse intr-o paleta de servicii de inalta clasa, echipamente high-tech de ultima ora cat si o excelenta expertiza in domeniu – obtinuta in urma a numerosi ani de studii si a colaborarii cu unii dintre cei mai mari profesori ai momentului; plus, o relatie de suflet cu toti pacientii nostrii !
Toate acestea se doresc a contura noua imagine a Stem Orthoclinic / Clinica de boli osteo-articulare … singura clinica cu supra-specializare in laseri reci si terapii celulare avansate folosite in terapia bolilor degenerative osteo-articulare.
Locul pentru un act medical fara compromisuri, un mediu in care fiecare detaliu este menit sa te ajute sa iti (re)descoperi sanatatea.
In siguranta ... !
dr. Radu-Mircea Stanescu
medic sef,
Stem Orthoclinic / clinica de boli osteo-articulare

 
Programare