ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Diabet, Nutriție și Boli metabolice Diabet, Nutriție și Boli metabolice Iasi

„Alimentele voastre să fie medicamente și medicamentele voastre să fie alimente."


Un stil alimentar dezordonat își poate pune puternic amprenta asupra stării generale de sănătate, influențând toate aspectele vieții. Prevenția afecțiunilor asociate consumului de alimente nesănătoase sau nepotrivite este esențială, iar la Clinica de Nutriție îți arătăm și cum să intervii și să beneficiezi de o alimentație corectă și sănătoasă.


Suntem aici pentru a te îndruma, oferindu-ți soluții eficiente și potrivite pentru adoptarea unui stil de viață sănătos și echilibrat , într-un cadru plăcut, relaxant și unde vei fi întâmpinat de fiecare dată cu răbdare, optimism și respect.


Dacă întâmpini probleme cu greutatea corporală, dacă suferi de anumite afecțiuni și ai nevoie de sfaturi privind nutriția în acest sens sau dacă pur și simplu vrei să adopți un stil de viață sănătos, te așteptăm cu drag!


Pe lângă toate aceste servicii, organizăm workshop-uri de nutriție și programe nutriționale medicale destinate adulților, preșcolarilor, școlarilor, liceenilor sau studenților, precum și pentru antrenori sportivi și săli de sport sau diferite companii.


Vino să înveți CE , CUM și CÂND să mănânci, pentru ca alimentele să îți fie aliat și nu dușman. Vino să afli cum îți poți ține greutatea sub control, cum să rezolvi tulburările alimentare. Informează-te despre stilul de viață sănătos, educația nutrițională, alegerile alimentare eficiente și benefice. Schimbarea stă în mâinile tale! Noi îți arătăm cum!


Pentru o viață sănătoasă și frumoasă e necesar un aport corect și echilibrat de alimente din toate grupele alimentare și respectarea unor serii de principii esențiale. Cu motivația necesară, oricine poate avea corpul mult visat, un corp frumos atât în exterior, cât și în interior.


Îți oferim recomandări nutriționale în funcție de dorințele, obiceiurile și nevoile tale, scheme terapeutice și diete personalizate.


Asigurăm confidențialitate, seriozitate, devotament și sprijin pe toată durata colaborării!


Te așteptăm cu drag!

Ultimele recomandări de la pacienți:

04-12-2018
Cipriana, 41 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Calitatea actului medical este excelenta,iar alaturi de profesionalismul, priceperea si dedicatia coordinatorului medical garanteaza succesul interventiei nutritionale. Recomand fara rezerve si le sunt extrem de recunoscatori!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare