ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Diabet, Nutriție și Boli metabolice Diabet, Nutriție și Boli metabolice Iasi

Noi nu oferim senzaționalul. Este medicină. Îți explicăm de ce.

Noi nu oferim senzaționalul. Este medicină. Îți explicăm de ce.

Clinica de Nutriție a luat formă din respect pentru pacienții noștri, ca răspuns la o nevoie a lor fundamentală, nevoia de a fi sănătoși. Experința clinică ne-a adus în fața unei realități îngrijorătoare: pacienții își doresc, încearcă să se alimenteze mai sănătos, să își reducă greutatea, să își țină sub control afecțiunile cu impact asupra statusului nutrițional, dar de cele mai multe ori nu dispun de informațiile corecte sau lipsește ghidajul profesionist.

 

Senzaționalul curelor de slăbit „fără efort, un număr fantastic de kilograme într-un timp scurt”, miracolulvindecării” bolilor cronice care de fapt nu cunosc vindecare, nu respectă fiziologia corpului și nici adevărul științific.

 

 

Noi nu oferim senzaționalul. Este medicină.
 

Tratamentul oricărei afecțiuni este completat de indicația medicală nutrițională. Fie că este vorba de gută, diabet, hipertensiune, dislipidemie (ex: colesterol și/sau trigliceride peste limitele superioare), boli renale, afecțiuni digestive, anemii, cancer, boli endocrine sau managerierea greutății, este necesară modificarea comportamentului alimentar pentru a obține rezultatele dorite.

 

Medicina viitorului este medicina preventivă.
 

Împreună dorim să constituim un etalon în educația nutrițională pentru o comunitate sănătoasă și conștientă privind alegerile alimentare. Îți oferim:

  • O abordare multidisciplinară pentru managementul greutății și implicit tratamentul dietetic în cazul afecțiunilor cu indicație medicală nutrițională;

  • Informație nutrițională credibilă, documentată științific și aplicabilă la nivel individual/comunitar prin programe de intervenție medicală nutrițională;

  • Integritate, etică și transparență, confidențialitate;

  • Soluții reale, fără a sacrifica sănătatea sau plăcerea de a mânca;

  • Rezultate sustenabile pe termen lung, fără a pune în pericol sănătatea ta imediată și viitoare.

 

 
Programare