ROmedic Cabinete medicale Piatra Neamt Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Piatra Neamt

Suntem cel mai mare centru de recuperare medicala din Piatra Neamt, serviciile noastre fiind indreptate exclusiv in directia mentinerii, ameliorarii si tratamentului unei largi palete de afectiuni medicale, avand ca rezultat final imbunatatirea calitatii vietii.

 

 

MEDCARE - REZULTATELELE PE CARE LE DORESTI,
                     GRIJA PE CARE O MERITI.
 
 

Recuperarea medicala la MedCare

Scopul declarat al recuperarii medicale este de a preveni potentialele afectiuni ori de a le recupera, de a mentine mobilitatea articulara si rezistenta musculara, de a restabili si compensa functiile afectate si de a elimina durerea. La MedCare suntem convinsi ca procesul de recuperare este ceva mai mult mai mult decat atat, mai mult decat vindecarea unei afectiuni medicale intr-un mediu clinic. In mijlocul tuturor progreselor medicale ale lumii moderne, este usor sa uitam ca cei cu dureri au uneori nevoie de ceva mai mult. Un zambet, o atingere linistitoare sau cateva cuvinte de confort pot insufla speranta si incredere pacientilor si ii pot ajuta pe calea recuperarii. De aceea, alaturi de echipa noastra de profesionisti care furnizeaza servicii superioare de asistenta medicala si ajutandu-ne de echipamente moderne de tratament, oferim, de asemenea, si un ambient confortabil, plin de caldura si atentie, parte a unui proces complex care defineste „arta vindecarii”.

 

 

Gratuitate prin CAS si OPSNAJ

MedCare are relatii contractuale cu Casele de Asigurari de Sanatate Neamt - CAS si CASAOPSNAJ, astfel ca o parte din serviciile de recuperare medicala sunt decontate in limita plafoanelor lunare.

 

 

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

12-05-2018
Popa Lucian, 49 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

08-05-2018
Fermesanu Maria, 76 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

De la prima programare suntem întâmpinați de un personal amabil, cu sugestii pentru terapiile de urmat, apoi serviciile sunt asigurate de personal cu o foarte bună pregătire profesională, cu respect, amabilitate și multă îngăduință față de pacienți. Am fost foarte mulțumită pe toată perioada de proceduri pe care le-am avut recomandate de medicul Neagoș - un om deosebit. Mulțumim că sunteți aproape de pacienții ce apelează la clinica dumneavoatră.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare