ROmedic Cabinete medicale Bacău Cabinete Stomatologie Stomatologie Bacău

Din dorinţa de a ne apropia cât mai mult de nevoile pacienţilor, fondatoarea clinicii Denti Service a  mizat permanent pe tehnologie de ultimă generaţie şi în specializarea continuă a medicilor şi personalului medical, în vederea diversificării portofoliului de servicii medicale.

 

Clinica stomatologică Denti Service vă pune la dispoziţie o gamă largă de servicii stomatologice (implantologie, chirurgie, protetică, estetică dentară şi facială, ortodonţie, endodonţie), adaptate nevoilor şi cerinţelor dumneavoastră. Formată dintr-o echipă de specialişti, dotată cu aparatură modernă, situată într-o zonă accesibilă, clinica se ridică la nivelul aşteptărilor dumneavoastră.

 

Protetică dentară

 

Protetica dentara este o ramura importanta a stomatologiei care se ocupa cu restaurarea morfo-functionala a arcadelor dentare intrerupte prin brese edentate. “Lucrarile dentare” asa cum sunt cunoscute de pacienti inlocuiesc un anumit numar de dinti absenti, de la o unitate dentara la intreaga arcada. Putem vorbi deci de restaurari protetice fixe, care se sprijina pe dintii vecini bresei edentate care au fost preparati anterior sau restaurari protetice mobile si mobilizabile. Scopul final este de a reda sau de a oferi pacientilor echilibrul functional, estetic si psihic.

 

O prima si cea mai putin pretentioasa interventie o reprezinta refacerea sau imbunatatirea formei dintilor frontali cu ajutorul fatetelor ceramice. Acestea acopera doar fata externa a dintelui si sunt fixate cu cimenturi de ultima generatie de culoare identica cu a dintelui pentru maximum de estetica.

 

Daca un dinte are un grad de distrugere mare, atunci el va trebui acoperit cu o coroană dentară ca să poată rezista în continuare la presiunea masticatorie. Coroanele ceramice cu suport de zirconiu reprezinta cea mai moderna tehnologie existenta in prezent, lipsa interiorului metalic asigurand astfel un aspect identic cu cel al dintilor naturali.

 

In cazul in care unii dinti au necesitat extractie, se apeleaza la lucrari protetice (punti dentare) sau la reconstructia prin coroane pe implant. Pentru rezultate estetice deosebite se pot folosi bonturi aplicate pe implant realizate de asemenea din zirconiu.

 

In colaborare cu importante laboratoare de tehnica dentara din Bucuresti si Bacau, clinica DentiService realizeaza lucrari protetice din materiale de ultima generatie cum ar fi:

  • lucrari din portelan sau zirkoniu
  • fatete din portelan,
  • proteze scheletate simple sau cu sisteme speciale( culise, capse)
  • proteze acrilice sau flexibile.

 
 Ai nevoie de ajutor?

PROGRAMEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI AJUTOR DIN PARTEA UNOR PROFESIONIŞTI!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!