ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Tehnică dentară Tehnică dentară Bucuresti

Stim ca iti e teama de durere, de instrumentarul medical deloc prietenos si de zgomotul pe care acesta il face atunci cand incepem tratamentul dentar.

 

Si mai stim ca iti ascunzi teama de stomatolog sub pretextul ca nu ai timp si bani ACUM pentru a le investi in sanatatea dintilor tai.

 

E o teama de necunoscut, de durere si de presupunerea ca ar putea dura prea mult pana vei obtine dantura de vis si zambetul perfect.

 

Chiar si asa, te invitam sa ne treci pragul cu incredere pentru ca noi, la Dentica, suntem o echipa de prieteni si medici cu experienta, iar pentru noi nu doar calitatea actului medical conteaza, ci si confortul tau psihic si fizic.

 

De aceea, am adunat in acelasi loc:

  • Cele mai noi si minim-invazive tehnici medicale stomatologice din Romania precum ortodontia computerizata, implantologia digitala care elimina mare parte din durerea inserarii implantului sau utilizarea laserului pentru diferte interventii chirurgicale si nechirurgicale.
  • Anestezie prin inhalosedare sau generala asistata, pentru a oferi chiar si celor mai tematori pacienti tot confortul fizic si psihic. Astfel, daca nu vrei sa simti durere nici macar pentru o secunda, echipa medicala te va face sa pleci de la noi cu un zambet autentic
  • Specialisti acreditati in cele mai noi tehnici stomatologice, preocupati constant sa invete si sa obtina cele mai bune rezultate. Pacientii nostri primesc tratament individualizat, iar echipa noastra de specialisti (chirurgi, ortodonti, endodonti si asistente) lucreaza impreuna pentru a aduce zambetul pe fata oricarui pacient care ajunge la noi
  • Un mediu igienic atent verificat prin utilizarea celor mai noi si eficiente metode de dezinfectare cu sterilizare al suprafetelor si instrumentarului medical
  • O atmosfera calda si intima care te va face sa te simti in vizita la prieteni pentru o ceasca de ceai rafinat si relaxant. Nici un element decoarativ din clinica noastra nu a fost ales intamplator, iar spatiul respecta principiile Feng Shui.

De ce facem asta zilnic cu pasiune?

Pentru ca fiecare dintre noi crede ca o lume in care oamenii zambesc mai mult e o lume mai buna, mai frumoasa. Credem ca un zambet larg poate vindeca multe, asa ca te asteptam zambind sa ne treci pragul si sa stam de vorba despre tine si despre cum poti sa obtii zambetul dorit.

 

Iata echipa noastra de specialisti care iti sta la dospozitie

(lista de medici la care pot face programare)

 

Ti-e teama de costuri? Nicio grija! Am pregatit pentru tine cele mai avantajoase pachete de servicii. Vezi mai multe aici: https://www.dentica.ro/oferte-dentica/

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare