ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Implantologie dentară Implantologie dentară Bucuresti

Vă doriți un zâmbet frumos și sănătos? Trebuie să știți că acesta necesită consultații regulate la medicul dentist și o îngrijire corectă. Într-un cadru modern și plăcut vă așteptăm cu soluții complete la problemele dumneavoastră de natură stomatologică!
Dureri dentare, carii, inflamații, abcese, halitoză? Sunt semne care trebuie să ne trimită de urgență la dentist pentru stabilirea cauzei și a planului de tratament. De asemenea, vizitele regulate la medic, inclusiv în lipsa simptomelor, sunt esențiale pentru monitorizarea sănătății dentare și prevenirea complicațiilor ce pot să apară dacă acestea nu sunt tratate la timp. Consultațiile și intervențiile stomatologice precoce salvează timp, bani și reduc considerabil riscul agravării.
Asigurăm o abordare interdisciplinară, oferind tratamente complete și personalizate, asigurând astfel cele mai bune rezultate pe termen mediu și lung.
Echipa noastră medicală este formată din profesionaliști cu o vastă experiență și o pregătire profesională de excepție, susținute de aparatura medicală de ultimă generație, pentru intervenții de succes!
La noi puteți beneficia de o paletă largă de servicii stomatologice, servicii viabile și de calitate, pentru a vă restaura sănătatea și frumusețea dinților! La Clinica Dr. Dragus îmbinăm cu succes practica medicală de înaltă calitate cu empatia, apropierea de pacient și mediul relaxant, unde orice temere dispare.
Serviciile oferite de cabinetul nostru includ:
● Servicii stomatologice
● Estetică
● Implantologie
● Endodonție
● Ortodonție
● Sistem cranio-mandibular (CMS)
● Terapia somnului (sleep therapy)
● Chirurgie dentară
● Condilografie diagnostic
● Scanare intraorala
● Endodontie microscopica
● Lucrari digitale
● Digital smile design
● Lucrari protetice realizate intr-un concept de gnatologie si abordare interdisciplinara
● Interventii paradontale -tehnica tunelizarii simple si duble
● Grefa de tesut conjunctiv din palat
● Implanturi dentare
● Aditii de os (os autogen, xenogrefa artificiala bovina)
● Largirea crestei osoase (bone split)
● Regularizare de creasta
● Sinus lifting inchis si deschis
● PRF
● All in four
● All in six
● Repozitionare mandibulara
● VTO ( vizualizarea obiectivelor tratamentului)
De la cele mai simple intervenții, cum ar fi tratamentele de albire sau fațetarea dinților, până la tratamente de canal, corectarea malocluziilor, rezecții sau intervenții de chirurgie parodontală, de toate aceste servicii puteți beneficia la cabinetul nostru. Utilizăm materiale de calitate, de ultimă generație, adaptate pentru fiecare pacient în parte.
Vă așteptăm cu drag!
Nu ezitați să ne contactați!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare