ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Bucuresti

Clinica Eliade reprezinta spatiul si timpul in care Universul “a aranjat” sa se intalneasca pe aceeasi lungime de unda, oameni adevarati si idei inovatoare, intuitie si incredere, pasiune si entuziasm, bucurie si daruire, deschidere si implicare. Nenumarate detalii cosmice au trebuit sa se reuneasca si sa se organizeze intr-o sincronicitate perfecta pentru ca acest proiect sa prinda viata.

 

Aceasta coregrafie cosmica, aceasta lucrare de arta, asa cum imi place sa denumesc acesti ani de creatie pura, astazi, intra in manifestare pentru dumneavoastra.
Imi doresc din tot sufletul ca intensitatea emotiilor la care am vibrat in fiecare clipa si pe care le-am manifestat in fiecare clipa pe parcursul acestui proiect, sa va insoteasca in calatoria ELIADE si sa serveasca scopurilor dumneavoastra cele mai inalte in vindecarea interioara si evolutia spirituala!

 

Clinica Eliade este un moment important in implinirea unui vis care valseaza cu mine, in viata mea, de foarte multi ani; este un buchet de experiente, provocari, emotii, temeri, caderi si ridicari, impliniri si esecuri, lectii de viata, descoperire si evolutie personala.
Pentru toate acestea multumesc vietii, care prin privilegiul de a-mi oferi in calatoria mea in aceasta existenta 4 copii, nu 4 copii, ci 4 baieti care au devenit cea mai mare provocare de viata in toate sensurile. Ei au fost, prin toate problemele si situatiile la care m-au supus, principalul motor pentru cautarile mele si cea mai mare reusita in acest drum al curiozitatii si a unei dorinte nelimitate de a gasi solutii in afara celor clasice, referindu-ma aici la aspectul starii de sanatate si al vindecarii.

 

Dar!!!! Apogeul in implinirea acestui vis va fi pentru mine sa vad, sa aud, sa simt, sa gust, sa miros reusita dumneavoastra, a dumneavoastra celor care astazi ati ales sa ne cititi, sa ne vizitati, sa ne experimentati.

 

Va multumesc aprioric pentru intuitia si increderea de a ne alege in calitate de simplu calator pe acest site sau in calitate de pacient, in experienta profunda la care pornim impreuna.

 

Fondator
Cristina Timis

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare