ROmedic Cabinete medicale Braila Cabinete Oftalmologie Oftalmologie Braila
Clinica "GIA LENS" si-a început activitatea in decembrie 2012 si este coordonata de dr. Liliana Girleanu, reputat chirurg oftalmolog, apreciat de braileni pentru o prodigioasa activitate. În decursul unei cariere de peste 25 de ani, dr. Girleanu a efectuat peste 10.000 operatii, acoperind o larga arie de patologie oftalmologica.
În generosul spatiu al clinicii functioneaza un cabinet de consultatii si explorari functionale, un serviciu de optica medicala si un compartiment chirurgical.

Dotata cu aparatura performanta de ultima generatie, produsa de cele mai reputate companii producatoare de echipamente oftalmologice, clinica ofera tratamente si interventii chirurgicale în regim ambulator (fara internare). De asemenea, toate materialele utilizate si cristalinele artificiale sunt atent selectionate, numai de la cei mai renumiti producatori mondiali.

Intreg personalul clinicii noastre este dedicat asigurarii unui inalt nivel de ingrijire oftalmologica, imbinand profesionalismul cu atitudinea calda si plina de compasiune.

"Aceasta clinica se doreste un «gold standard» în Braila si îi astept cu drag pe toti pacientii deoarece ei sunt cei care m-au încurajat si pentru ei ma voi stradui sa ofer o asistenta de înalt nivel profesional", este crezul profund al d-nei dr Girleanu.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare