Clinica Medikali, partener pentru inovație și calitate în sănătate la 'Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgență Sfântul Ioan'

©

Autor:

Clinica Medikali, partener pentru inovație și calitate în sănătate la 'Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgență Sfântul Ioan'

Clinica Medikali s-a alăturat Congresului "Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgență Sfântul Ioan" în cadrul celei de-a V-a ediții, care s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute sub înaltul patronaj al Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București.

 

La numai un an de la înființare, sub îndrumarea medicului fondator Adina Negoiţă, Clinica Medikali a reușit să se remarce în domeniul serviciilor medicale de calitate internațională. Pentru a construi și a dota clinica cu cele mai noi tehnologii au fost necesare investiții de aproximativ 2,8 milioane de Euro. Astfel, după doar 12 luni, Clinica Medikali are o echipă formată din peste 120 de profesioniști, din care 70% sunt specialiști medicali. Această echipă include atât medici din spitale publice, cât și medici care lucrează în sectorul privat al domeniului medical, sub coordonarea medicului Adina Negoiţă. 

 

În acest context, colaborarea dintre Medikali și Spitalul de Urgență Sfântul Ioan are ca scop îmbunătățirea sistemului de sănătate din România. Această alianță se bazează pe principii solide de calitate și inovație, reflectând angajamentul comun de a oferi pacienților din întreaga țară acces la servicii medicale de excepție. 

 

 

Clinica Medikali

 

Totodată, prin colaborarea dintre clinica Medikali și Prof. Univ. Dr. Bogdan Geavlete, președintele Congresului "Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgență Sfântul Ioan",pacienții au acces la servicii de diagnostic și tratament la cele mai înalte standarde. Prof. Univ. Dr. Bogdan Geavlete, Doctor în Științe Medicale cu specializare în Urologie și medic primar, a efectuat studii avansate în Franța, Germania și Olanda în centre de urologie de renume, concentrându-se pe endourologie, terapii intervenționale minim invazive și chirurgie oncologică, este un expert în diagnosticarea și tratamentul litiazei renale, adenomului de prostată, cancerului de vezică, rinichi și prostată, precum și în tratarea infertilității și infecțiilor tractului urinar. 

 

Clinica Medikali

 

Clinica Medikali își propune să redefinească experiența medicală, concentrându-se asupra pacientului și a necesităților sale. Misiunea asumată a întregii echipe medicale este de a îmbunătăți în mod constant calitatea serviciilor medicale, luând în considerare pacientul în integralitatea sa. Situată în zona Pallady, clinica dispune de peste 1.500 de metri pătrați de infrastructură medicală și ambientală ultramodernă, contribuind semnificativ la dezvoltarea sectorului de sănătate din România.  

 

În cadrul clinicii, pacienții beneficiază de acces la peste 25 de specialități medicale de ambulatoriu de vârf, un centru de recuperare medicală pentru adulți și copii, precum și un centru de radiologie și imagistică medicală complet echipat cu tehnologie de ultimă generație. Această reușită a fost posibilă datorită investiției continue în echipamente medicale specializate, rezultând colaborări fructuoase cu parteneri de top, atât din țară, cât și din străinătate.  


Data actualizare: 28-09-2023 | creare: 28-09-2023 | Vizite: 255
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeasi sectiune: