ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Logopedie Logopedie Bucuresti

Mind Garden, un proiect început din pasiunea mai binelui.

 

Viața îți poate aduce multe provocări și încercări, și împreună cu ele momente care par dificil de înfruntat singur. Clinica Mind Garden este în primul rând despre oameni, iar dedicarea noastră este să îți oferim sprijin psihologic validat științific, personalizat pentru nevoile tale, care să te ajute să-ți găsești calea pe potecile uneori întortocheate ale minții.

 

În cadrul Clinicii vei găsi ajutor dedicat adulților, copiilor cât și întregii familii: evaluare și sedințe de psihiatrie, psihoterapie, logopedie, terapie de cuplu sau familie. Pentru copii cu tulburări de spectru autist (TSA), specialiștii noștri acreditați BCBA oferă coordonare și planuri de tratament necesare cultivării deprinderilor utile atingerii potențialului lor maxim.

 

Indiferent de problema cu care te confrunți, în cadrul Clinicii Mind Garden vei găsi un mediu familial, ferit de priviri întrebătoare, care să-ți oferere securitatea și sprijinul de care ai nevoie. 

 

Echipa de psihologi și medici psihiatri din cadrul Clinicii Mind Garden îți oferă o evaluare personalizată și tratament pentru dificultățile de sănătate mintală într-o atmosferă sigură și de susținere. Misiunea lor este să atenueze problemele pe care le întâmpini cu dorința de a te sprijini către o mai bună sănătate psihică și emoțională.

 

Primul pas este găsirea unui psiholog și începerea unei relații deschise, comunicative și prospere. Acesta te va însoți umăr la umăr pe parcursul întregului demers terapeutic pentru a-ți maximiza sănătatea mintală și a te ajuta să trăiești o viață mai bună.

 

Află mai multe vizitând pagina noastră: https://clinicamindgarden.ro/

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare