ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Dermatologie estetică și cosmetică medicală Dermatologie estetică și cosmetică medicală Bucuresti

Clinica Nordestetica, una dintre cele mai performante clinici private de tratamente si operatii estetice din Romania, a fost infiintata in februarie 2003 si s-a afirmat intotdeauna prin servicii de calitate la standarde europene. Drept exemplu stau rezultatele deosebite obtinute de-a lungul timpului in domeniul chirurgiei estetice si al dermatocosmetologiei.

 

Clinica Nordestetica este localizata intr-o zona usor accesibila – piata Domenii/Grivita, si te intampina intr-un spatiu amenajat modern, cu o atmosfera calda si primitoare.
Clinica noastra ofera clientilor consultatii si tratamente la standarde inalte din domeniul chirurgiei estetice si al dermatologiei cosmetice. Principalele specialitati sunt: chirurgie estetica, chirurgie plastica si reparatorie, dermatologie cosmetica, chirurgie dermatologica, chirurgie generala, hematologie clinica si medicina interna.

Puteti apela la ajutorul clinicii Nordestetica pentru tratamente de epilare definitiva, marire sani, marire buze, indepartare riduri, fotointinerire faciala, indepartarea celulitei, lipoaspiratie, lifting corporal, injectii cu colagen, injectii cu toxina botulinica, terapia Dracula, rinocorectie, blefaropastie, otoplastia (urechi decolate), abdominoplastia si proceduri de indepartare a tatuajelor cu ajutorul laserului. De asemenea, va stam la dispozitie pentru consultatii si tratament in cazul afectiunilor ce tin de sfera hematologiei, dar si pentru chirurgia organelor genitale externe.

 

De ce sa alegeti Clinica Nordestetica?

Facem toate eforturile pentru a crea un mediu prietenos si confortabil adaptat standardelor actuale.
Va asiguram ca personalul nostru calificat va face toate eforturile pentru a va mentine in siguranta in timpul fiecarei etape a terapiei chirurgicale estetice.
Suntem mereu la dispozitia dumneavoastra din momentul in care pasiti pragul centrului nostru medical.

Folosim aparatura moderna si gasim intotdeaua cele mai bune solutii pentru orice problema inestetica tratabila.
Speram ca deviza noastra:,,Beauty by laser” sa raspunda tuturor asteptarilor dumneavoastre legate de infrumusetare prin metode chirurgicale sau nechirurgicale de ultima ora.
Lucram cu pasiune in tot ceea ce facem si veti simti de la inceput ca sunteti pe mana celor mai buni specialisti din domeniu.

 

Misiune, viziune, valori

Ne dorim sa ocupam primul loc in domeniul clinicilor de tratamente si operatii estetice din Romania prin ridicarea standardelor serviciilor pe care le avem, astfel incat Nordestetica sa devina prima optiune a dumneavoastra.

Principalele noastre misiuni sunt de a asigura servicii medicale si chirurgicale la standarde inalte si de a dezvolta o legatura medic-pacient bazata pe respect, onestitate si incredere reciproca.

Facem tot posibilul pentru ca vizita la noi sa fie o experienta pozitiva si cat mai placuta, straduindu-ne sa ne ridicam la nivelul increderii dumneavoastra.
Valorile in care credem sunt: responsabilitatea, integritatea, flexibiltiatea, inovatia si corectitudinea.

Va asteptam la o consultatie pentru a hotari impreuna spre ce tratamente personalizate sa va indreptati.

 

Noi inţelegem că alegerea unui Centru de chirurgie cosmetică în Bucureşti este o decizie personală. Acesta este motivul pentru care facem toate eforturile pentru a crea un mediu prietenos şi confortabil adaptat standardelor actuale.
Vă asiguram că personalul nostru calificat va face toate eforturile pentru a va menţine în siguranţă în timpul fiecărei etape a terapiei chirurgicale estetice.
Clinica noastră oferă clienţilor consultaţii şi tratamente chirurgicale.

 

Specialităţi: chirurgie estetică, chirurgie plastică şi reparatorie, dermatologie cosmetică, chirurgie dermatologică, chirurgie generală, hematologie clinică, medicină internă.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare