ROmedic Cabinete medicale Graz, Austria Cabinete Neuropsihiatrie Neuropsihiatrie Graz, Austria
Pentru un tratament medical de succes, într-o ambianță intimă, prietenoasă și ultramodernă, Clinica Privată Graz Ragnitz este alegerea ideală.

Punem la dispoziția pacienților noștri nu doar o echipă medicală devotată, cu o pregătire profesională de excepție, ci și o atmosferă distinsă, specifică regimului hotelier.

Obiectivul nostru primordial este acela de a vă ajuta să vă depășiți problemele de sănătate cu o mai mare ușurință, facilitată de asistența permanentă asigurată de personalul nostru, dar și de alte aspecte esențiale pentru o recuperare completă – confortul camerelor, meniurile diversificate, intimitate și respect.

Pentru că siguranța dumneavoastră și a celor dragi reprezintă o prioritate majoră pentru noi, fiecare salon este prevăzut cu un sistem de alertă medicală, cu ajutorul căruia putem monitoriza în permanență starea de sănătatea a pacientului, intervenind prompt atunci când este necesar.

Clinica Graz Ragnitz face parte din rețeaua de spitale particulare PremiQaMed, care gestionează de 23 de ani numeroase unități ale sistemului sanitar privat din Austria.

Profesionalismul nostru rezidă în diagnosticarea și tratarea rapidă a unei palete vaste de afecțiuni, posibile datorită colaborărilor de excepție cu specialiști din toate domeniile medicale – medici primari și profesori universitari. Nu în ultimul rând, procedurile medicale și aparatura de ultimă generație reprezintă un alt argument ce susține poziția sistemului de sănătate din Austria între primele 10, pe plan mondial.

Viața dumneavoastră merită să ajungă în mâinile celor mai buni medici, așadar nu ezitați să ne contactați!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare