ROmedic Cabinete medicale Salzburg, Austria Cabinete Chirurgie vasculară Chirurgie vasculară Salzburg, Austria
Medicina interdisciplinară și multiprofesională abordată în cadrul clinicii private Wehrle-Diakonissen, din Salzburg, asigură tratarea cu succes a tuturor pacienților, indiferent de țara de proveniență.

Medicii noștri, datorită competenței, profesionalismului și devotamentului față de pacienți asigură rezolvarea problemelor de sănătate din următoarele arii:
medicină internă;
coloană vertebrală;
chirurgie vasculară;
ortopedie;
chirurgie traumatologică.

Tratamentul medical realizat la clinica noastră se ridică la standarde înalte de calitate, datorită formării continue a medicilor și a personalului auxiliar, dar și a infrastructurii tehnologice de ultimă generație.

La baza serviciilor medicale disponibile în cadrul clinicii private Wehrle-Diakonissen stă filosofia holistică, a cărei eficiență s-a dovedit prin nenumărate cazuri medicale soluționate cu succes de-a lungul timpului.

Nevoile fiecărui pacient sunt în centrul atenției personalului nostru medical, asigurându-se astfel o recuperare rapidă și de durată. În plus, atmosfera prietenoasă și condițiile excelente de cazare de care beneficiază pacienții pe durata tratamentelor transformă clinica noastră într-un centru medical de excelență.

La clinica privată Wehrle-Diakonissen, sănătatea dumneavoastră este aproape de inima noastră.

Vă așteptăm cu drag!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare