ROmedic Cabinete medicale Salzburg, Austria Cabinete Chirurgie generală Chirurgie generală Salzburg, Austria

Informatii pentru pacienti

Spitalele private PremiQaMed lucreaza cu o retea mare de specialisti de top din toate domeniile medicale, pe baza de contract.

Vom fi incantati sa gasim cei mai buni specialisti pentru problemele dumneavoastra.

Personalul nostru, cunoscator de limbi straine, va va raspunde la toate intrebarile medicale si organizatorice privind tratamentul si spitalizarea. La cerere, vom pregati un tratament si o evaluare de pret pentru dumneavoastra. Personalul nostru medical si administrativ este cunoscator de limba engleza. Daca doriti sa va insoteasca un traducator de limba romana in timpul examinarilor si discutiilor cu medicii, noi ne putem ocupa de acest lucru.

Clinicile noastre au incheiat acorduri de decontare directa cu mai multe companii internationale de asigurari, precum BUPA, Van Breda, Allianz Worldwide si altele.

Informatii in limba romana:
Clinica privata Döbling: international@pkd.at
Confraternität Private Clinic Josefstadt: international@pkj.at

Informatii in limba engleza:
Clinica privata Graz Ragnitz: international@pkg.at
Clinica privata Wehrle-Diakonissen: international@privatklinik-wehrle.at

Informatii pentru pacientii ce platesc individual. Noi va vom acorda sprijin legat de orice problema organizatorica sau financiara.

Daca nu aveti o polita de asigurare ce poate acoperi tratamentele efectuate in clinicile private din Austria, va trebui sa platiti individual. La cerere, suntem dispusi sa realizam o estimare a costurilor.

In clinica noastra puteti plati utilizand cardurile bancare. Un bancomat este disponibil in zona receptiei.
 
Programare