ROmedic Cabinete medicale Salzburg, Austria Cabinete Chirurgie generală Chirurgie generală Salzburg, Austria

Hemodializa efectuată în concediul din Austria

Savuraţi-vă concediul şi permiteţi-ne să avem grijă de sănătatea Dvs.!

Bine aţi venit în centrul de hemodializă din clinica privată Wehrle – Diakonissen din or. Salzburg. Ne bucurăm că aţi hotărât să vă petreceţi concediul cu demnitate.

Calitatea vieţii Dvs. reprezintă prioritatea noastră. De aceea depunem eforturi pentru a vă asigura servicii medicale ideale şi asistenţă pe durata concediului Dvs. în Salzburg. Cei peste 25 de ani de experienţă în domeniul terapiei de substituţie renală, combinată cu tehnologiile moderne de hemodializă, precum şi echipa competentă de medici şi asistente medicale ne recomandă ca partener de nădejde pentru efectuarea hemodializei în timpul vacanţei Dvs.

Angajaţii noştri sunt profesionişti şi lucrează cu plăcere

Medicii şi asistentele noastre au competenţe profesionale şi lucrează cu mare entuziasm. Aceştia înţeleg că, pentru pacienţii noştri, cele mai bune rezultate pot fi obţinute numai lucrând în echipă.

Echipa de hemodializă din clinica noastră include asistente medicale calificate şi bine instruite, şase medici specialişti în boli interne (în principal nefrologi şi hipertensiologi) şi un nutriţionist.

Centrul nostru este condus de medicul-şef, nefrolog, dr. Martin Gerke şi de directorul pe probleme de îngrijire, Andrea Winter.

Principiul nostru – ospitalitatea

Angajaţii noştri vă vor prelua cu plăcere în centrul nostru de hemodializă. Vă suntem recunoscători pentru încrederea acordată şi alegerea centrului nostru în timpul delegaţiei sau al vacanţei.

Pentru a vă asigura un sejur confortabil v-am pregătit patul cu televizor încorporat. Dacă preferaţi să citiţi, aveţi la dispoziţie colecţia de ziare. De asemenea, vă oferim băuturi şi hrană dietetică.

Dacă doriţi să vă odihniţi după efectuarea procedurii de hemodializă, puteţi face acest lucru în cafeneaua noastră. De asemenea, în timpul verii vă punem la dispoziţie grădina cu vedere spre Muntele Gaisberg.

Cea mai bună infrastructură pentru dializă în timpul vacanţei

Calitatea superioară a hemodializei este asigurată cu ajutorul dializoarelor moderne, al membranelor de dializă pentru dializa de high-flux, şi cu ajutorul altor dispozitive inovatoare, ca, de exemplu, monitorizarea volumului sanguin.

Efectuăm toate procedurile posibile de hemodializă.

Oferta noastră:
- aparate moderne Fresenius 5008
- toate procedurile de hemodializă
- dializă cu bicarbonat
- dializă la unul/două ace
- efectuarea dializei de luni până sâmbătă
- dializă de seară
- echipă de specialişti accesibilă 24 h/ 7 zile pe săptămână
- alimente şi băuturi pentru dializă
- paturi confortabile cu televizor încorporat
- infrastructura unei clinici moderne
- salon renal în ambulatoriu
- consultaţii de nutriţie (este posibilă plata suplimentară)
- Laborator
- poziţia centrală şi parcare gratuită pentru pacienţi
- cafenea intimă

Contact
E-mail: international@premiqamed.com

Dacă v-aţi hotărât să alegeţi clinica noastră pentru efectuarea hemodializei în timpul concediului, vă rugăm să ne contactaţi din timp sau să completaţi formularul online cu cel puţin 4 săptămâni înainte de data preconizată a sosirii.

De asemenea, ne puteţi contacta imediat la sosire, de exemplu dacă sunteţi în delegaţie.

Procedurile de hemodializă se efectuează de luni până sâmbătă la orele 7:30, 13:00 şi 18:00.

Plata

Rezidenţii austrieci: procedura este acoperită de asigurările sociale (E-Card toate casele).

Rezidenţii UE şi elveţieni: este valabilă asigurarea europeană generală (European Insurance Card).

Rezidenţii Regatului unit al Marii Britanii: este valabilă asigurarea europeană generală (European Insurance Card) cu prezentarea copiei paşaportului.

Nerezidenţii UE şi pacienţii care achită în mod individual contravaloarea procedurilor: 340 euro/procedură. Puteţi achita cash, cu carduri de debit sau credit.

Istoricul afecţiunii
Vă rugăm să trimiteţi istoricul bolii Dvs. cu 3 săptămâni înainte de data preconizată a sosirii.

Specialiştii noştri au nevoie de următoarele informaţii
- diagnosticul, medicamentele administrate cu menţionarea dozei, regimul de hemodializă.
- rezultatele analizelor de laborator (valabile de cel mult 4 săptămâni)
- raportul ultimei proceduri de hemodializă
- aprobarea medicului privind disponibilitatea Dvs. de a călători
- serologia completă de hepatită (valabilă de cel mult 3 luni)
- serologia completă pentru HIV (valabilă de cel mult 3 luni)
- alte analize bacteriologice (de exemplu, stafilococul auriu rezistent la meticilină MRSA)
- rugămintea de a avea cu Dvs. orice medicamente care se administrează în timpul dializei (de exemplu, eritropoietină, fier etc.).

Siguranţa este unul din principiile noastre de bază

Standardele ridicate de calitate, reglementările stricte referitoare la igienă şi legătura directă cu clinica noastră modernă le permite pacienţilor noştri să se simtă în siguranţă.
- la fiecare procedură de hemodializă este obligatorie prezenţa unui medic specialist în boli interne.
- angajaţii noştri, specializaţi în îngrijirea pacienţilor, organizează derularea procedurii în aşa fel încât să deservească simultan maximum 4 pacienţi, fapt care asigură atenţia maximă acordată fiecărui pacient.
- specialiştii experimentaţi în acordarea primului ajutor medical în situaţii critice sunt disponibili non-stop.
- din păcate, în prezent nu avem posibilitatea de a acorda servicii pacienţilor HIV pozitivi, nici pacienţilor infectaţi cu hepatita B/C.
- ne îmbunătăţim în mod constant abilităţile şi cunoştinţele. Acest aspect este parte din cultura noastră corporativă. Angajaţii centrului de hemodializă participă în mod regulat la cursuri de perfecţionare.

Salzburg este un loc unic pentru a vă petrece vacanţa

Acest orăşel din Alpi este înconjurat de peisaje naturale uimitoare, fiind un loc atractiv pentru călătorii din întreaga lume. Cunoscut prin festivalul de la Salzburg şi prin bogăţia de evenimente culturale, Salzburg este un oraş atrăgător pentru iubitorii de estetică şi artă. Amatorii de teatru, natură, de odihnă activă şi în familie nu se vor plictisi nici ei în oraşul lui Mozart. În ciuda atmosferei sale urbane, cu numeroase centre comerciale şi restaurante, Salzburg este vestit prin lacurile sale cristaline, peisajele pitoreşti specifice Alpilor şi munţii maiestuoşi.
Primăvară, vară, toamnă sau iarnă, Salzburg oferă locuri atractive în orice anotimp al anului.

Clinica privată „Wehrle – Diakonissen”

Clinica privată „Wehrle – Diakonissen” este locul unde atmosfera confortabilă se îmbină cu medicina modernă şi specialiştii competenţi.
Timp de multe decenii am combinat medicina Premium cu serviciile şi confortul Premium.

Echipa experimentată de medici specialişti, cadre medicale secundare, moaşe şi terapeuţi, metodele chirurgicale moderne, posibilitatea de a fi internat în salonul de terapie intensivă – toate acestea asigură condiţii de şedere pentru pacienţi 365 de zile pe an. De asemenea, clinica beneficiază de o secţie de obstetrică şi medicină de urgenţă.

Serviciile medicale din clinica noastră se bazează pe două principii de bază. Pe de o parte, acestea sunt garantate de activitatea specialiştilor angajaţi permanent, activând în domeniul medicinii interne, al chirurgiei, neurologiei, psihiatriei, anesteziei, radiologiei şi al medicinii generale.

Pe de altă parte, cca. 90 de specialişti externi, care îşi desfăşoară activitatea în diverse domenii medicale, colaborează cu clinica.

Oferim servicii medicale în domeniul hemodializei, în terapia durerii, în domeniul obstreticii, ginecologiei, gastroenterologiei, tratamentului diabetului, precum şi în domeniul neurologiei şi al medicinii psihosomatice.
 
Programare