Serviciile psihologice oferite tintesc cele mai inalte standarde de excelenta si profesionalism Perfectionarea si experienta profesionala dobandita alaturi de cele mai renumite personalitati ale psihoterapiei din tara si de peste hotare Instrumentele si tehnicile desavarsesc procesul psihologic
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti

Servicii oferite

Logopedie

REEDUCAREA PREACHIZIŢIILOR LA COPIII CU TULBURĂRI DE LIMBAJ Copiii cu tulburări de limbaj sau cu întârzieri în dezvoltarea limbajului prezinta o perturbare a dezvoltării diferitelor aspecte psihomotorii. Aceste tulburări sunt însoţite de tulburări ale motricităţii generale, tulburări sau devianţe comportamentale.

Psihologie

Psihologia clinică este știința care studiaza mecanismele psihologice implicate în starea de sănătate și boala.Se referă la investigarea mecanismelor psihologice implicate în promovarea și optimizarea sănătății si prevenirea patologiei si la investigarea mecanismelor psihologice implicate in patologie.

Psihoterapie

"Tratament fara medicament" Psihoterapia este "tratamentul prin vorbire", deoarece se bazeaza pe comunicarea dintre psihotrerapeut si clientul sau.

 
Programare