ROmedic Cabinete medicale Bistrita Cabinete Chirurgie toracică Chirurgie toracică Bistrita

Clinica Sanovil Bistrita este un Spital privat infiintat in anul 2007. Initial avand un profil de Obstetrica - Ginecologie si Neonatologie - Pediatrie, in urma unui proces de extindere clinica si-a marit capacitatea si si-a diversificat gama de servicii medicale pe care le poate oferi catre alte specialitati: Chirurgie generala si plastica, Chirurgie pediatrica, Urologie, ORL, Oftalmologie si Ortopedie.
Acum clinica dispune de un numar de 42 saloane, echipate la inalte standarde medicale si de confort, totalizand un numar de 62 paturi pentru adulti si 20 de paturi pentru nou nascuti. Saloanele sunt dotate cu doua paturi si dispun de confort deosebit. Sunt prevazute cu baie proprie, televizor, telefon, casti pentru urmarirea emisiunilor TV fara a deranja colegul de camera, oxigen la fiecare pat, buton semnalizare asistente. Clinica dispune si de saloane de lux, cu un singur pat si cu un ambient special.
Blocul operator al Clinicii Sanovil Bistrita este compus din trei sali de operatie dotate la nivel European, in care se pot face toate tipurile de operatii clasice de ginecologie, chirurgie generala, chirurgie plastica, precum si operatii laparoscopice in sfera genitala (chist, sarcina extrauterina, sterilitate) sau operatii laparoscopice de chirurgie generala (colecistectomii).Totodata, in Clinica Sanovil se realizeaza interventii chirurgicale pentru afectiuni oftalmologice ( cataracta, ectropion , entropion, xantelasma , chirurgia strabismelor si altele), urologice (adenom de prostata - TUR, afectiuni renale, fimoza si altele), ORL (interventii pentru scoatere polipi, amigdale, septoplastie- deviatie de sept) sau ortopedice.
Sectia de terapie intensiva este organizata in 2 saloane si totalizeaza 7 paturi ATI, paturi speciale, fiecare dintre ele fiind prevazut cu aparatura pentru monitorizarea functiilor vitale, existand de asemenea o statie de monitorizare central care permite o examinare perfecta a pacientilor internati.
Maternitatea privata a Clinicii Sanovil Bistrita este una din cele mai mari din tara, cu peste 10000 de nasteri asistate pana in prezent.Experienta medicilor, dotarea la inalte standarde ,confortul deosebit si preturile foarte accesibile , fac din spitalul nostru prima alegere atat a bistritenilor, cat si a multor paciente din alte judete.
Blocul de nastere este compus din 2 sali de nastere bine echipate, cu mese de nastere speciale si cu mese de reanimare a noului nascut. Exista posibilitati tehnice deosebite pentru asistenta la nastere naturala cu anestezie peridurala, pe care noi o promovam si in care avem mare experienta.
Salile de nastere sunt situate in blocul operator, astfel incat la sesizarea unor complicatii in evolutia nasterii, se poate face operatie cezariana in cateva minute.Fiecare nastere este asistata de o echipa formata din doi medici obstetricieni, medic anestezist, medic pediatru si bineinteles personal mediu si auxiliar, astfel incat viitoarea mamica si bebelusul sa fie in siguranta.
Nou nascutii sunt primiti in saloane speciale, unde sunt adusi imediat dupa nastere si unde li se fac ingrijirile zilnice (baita, toaleta). Aceste saloane sunt prevazute cu vitrine mari care permit apartinatorilor sa-i vada si sa-i urmareasca imediat dupa nastere, fara a intra in contact cu ei. Tot prin acest sistem mamicile pot asista la ingrijirea noului nascut, pentru a invata cum sa se ocupe de el dupa ce va fi externata.Pentru cazurile de nou nascuti cu probleme grave, exista un salon de terapie intensiva nou nascuti, unde copilul este asistat si tratat pana la insanatosire sau pana la realizarea transferului intr-o clinica universitara.
Uzual, copii nou nascuti stau in salon cu mamica lor, in paturi speciale. Clinica Sanovil promoveaza, ajuta si stimuleaza alaptatul la san precoce si de lunga durata.Copiii nou - nascuti sunt consultati de medicul pediatru la nastere si pe tot parcursul internarii. De asemenea sunt consultati cu ocazia vaccinarii, care se organizeaza de cateva ori pe luna, apoi sunt urmariti in dezvoltare in continuare la clinica noastra in cabinetul de pediatrie care este echipat la cele mai inalte standarde.

Ultimele recomandări de la pacienți:

08-06-2023
Ivascu Madalina Crina, 24 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

RECOMAND !

13-11-2019
Hiticas Natalia, 34 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am doar cuvinte de laudă la adresa clinicii si a personalului medical. Recomand cu incredere Clinica Sanovil.Va multumesc din suflet pt tot

13-02-2019
Magherusan Dorina, 38 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Mulțumesc anului doctor Muresan, mi-a făcut a doua cezariana și a fost foarte bine; și în timpul supravegherii sarcinii și în sala de operații și în timpul recuperării; și in zilele spitalizarii după cezariana, a fost prezent foarte implicat și activ, un om minunat, aproape de pacient, interesat de binele pacientei. Nu îl uit pe doctor bosanu Sergiu, doctor anestezist, minunat se comporta, anestezia foarte bine făcută, a doua zi m-am ridicat f bine de la terapie intensiva după cezariană, fara dureri de spate, fara dureri de cap, un medic foarte bun; implicat și în supravegherea pacienților după operații,, un caracter minunat, va multumesc, Dumnezeu să vă binecuvanteze!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!