ROmedic Cabinete medicale Brasov Cabinete Chirurgie dento-alveolară Chirurgie dento-alveolară Brasov

City Center este o clinica stomatologica din Brasov. Misiunea noastra este de a oferi pacientilor de orice varsta cele mai bune ingrijiri stomatologice, într-o maniera profesionala, personalizata si plina de compasiune, cu accent pe utilizarea celor mai avansate tehnologii disponibile în domeniu.

 

City Center este una dintre cele mai mari clinici stomatologice din Brasov. Va punem la dispozitie 7 cabinete stomatologice, unde veti primii ingrire.

 

Ortodontie Brasov

Cu o experienta de peste 16 ani care include numeroase cursuri internationale si stagii de pregatire in office cu cei mai recunoscuti profesori la nivel mondial din Spania, Italia, Germania, Franta , Austria si un spatiu special destinat, suntem pregatiti pentru orice provocare.

 

Stomatologie Copii

Pasiunea si competenta medicilor pedodonti din cadrul clinicii City Center fac ca orice vizita din partea copiilor si parintilor care ne trec pragul sa fie un succes pe termen lung

 

Estetica dentara

In completarea unei bune functionalitati ocluzale specialistii clinicii City Center s-au specializat in creerea zambetului perfect prin fatete, coroane, albiri de inalta calitate.

 

Chirurgie/ Implantologie

Parteneriatul de succes in acest domeniu inceput in urma cu 7 ani a dus la rezultate pozitive in procent de 98%

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare