ROmedic Cabinete medicale Pipera-Voluntari Cabinete Stomatologie Stomatologie Pipera-Voluntari
SUNT DOCTORUL FLORIN LUPU
 

Sunt absolvent al facultății de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa din Iași. Am o experiență medicală de 10 ani. La începutul carierei consideram că în stomatologie nu contează decât doctorul. Treptat am înțeles că pacientul vine spre tine încărcat de teamă, marcat de durere și neliniștit din cauza lipsei de informație. Acum știu că apropierea de oameni face parte din tratament și imi rezerv timp să explic totul: o dată, de doua ori, de câte ori este nevoie.


Am înțeles că oamenii sunt diferiți și încerc să-i vorbesc fiecaruia pe limba lui.

 

Să explici situația, să faci un plan de tratament pe care iarași să îl explici, să aplici planul cu maiestrie și să fii cinstit cu pacientul. Asta cred eu că înseamnă să fii doctor.

 

Am fondat inițial o clinică stomatologică în Bacău, clinică ce a devenit rapid respectată și cautată. M-am căsătorit în București cu Serena și amândoi am decis înființarea clinicii “DR. Lupu Dental & Implant Center” din Pipera.

 

Am absolvit numeroase cursuri de specializare si perfectionare, astfel incat pot realiza o gama larga de interventii si manopere stomatologice. De-a lungul timpului am format si consolidat in jurul meu o echipa de profesionisti care va pot rezolva problemele.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare