ROmedic Cabinete medicale București, sector 2 Cabinete Implantologie dentară Implantologie dentară București, sector 2

Albirea dentară profesională – profită acum de un preț promotional de excepție

Albirea dentară profesională – profită acum de un preț promotional de excepție
Autor: Dentarbre Dental Clinic - cabinet stomatologic București

În ultimii ani, în România devin tot mai populare serviciile dentare ce țin de aspectul danturii. Treptat, stomatologia devine mai mult decât un cumul de proceduri terapeutice. Albirea dentară este una dintre intervențiile cu scop estetic, fiind solicitată din ce în ce mai des în ultimul deceniu.

 

Ce avantaje are albirea dentară profesională

 

Procedura stomatologică de albire dentară are scopul primar de a reda culoarea naturală dinților, dar are și o serie de beneficii suplimentare. Dupa o albire dentară profesională, respirația devine mai proaspătă. Albirea dentară înlătură eficient petele cauzate de cafea, tutun sau coloranții din alimente și băuturi.

 

Un zâmbet sclipitor creste încrederea în sine și atrage privirile. Dupa o albire profesională veți redescoperi bucuria de a comunica deschis cu cei din jur și veți îndrăzni să zâmbiti mai des. De asemenea, veți privi cu alti ochi procedurile uzuale, legate de igiena orală – veti fi mult mai motivați să îngrijiți dantura, pentru a păstra cât mai mult timp posibil beneficiile căpătate în urma albirii profesionale.

 

Ce reprezinta albirea dentară profesională

 

Albirea dentară profesională se face prin utilizarea unor substanțe speciale, care pot fi utilizate doar de un stomatolog bine informat, într-un cabinet stomatologic dotat cu tehnica necesară. Poate fi nevoie de câteva ședințe, deoarece rezultatul final depinde de preferințele pacientului, dar și de culoarea de la care se porneste. Realizarea unei albiri profesionale presupune ca suprafețele dentare expuse să fie curate, de aceea înainte de această manoperă se va efectua un detartraj în combinație cu un periaj profesional. Astfel, dinții vor fi complet expusi substanțelor utilizate pentru albire, iar rezultatul va dura mai mult.

 

Cât costă o albire dentară?

 

Dacă vă doriți o albire dentară la un preț cu adevărat avantajos, clinica stomatologică din București Dentarbre este destinația dumneavoastră finală, mai ales că până pe 31 martie vă puteți bucura de o albire dentară la pret promotional. Pentru a afla concret cât costă o albire dentară, este nevoie doar de o consultație. Veți primi detalii despre procedura și materialele folosite, precum și o prognoză personalizată a rezultatelor, astfel încât să faceți o alegere bine calculată, în deplină cunostintă de cauză.

 

Procedura merită efortul și investiția de timp și bani, pentru că rezultatele apar rapid și se văd cu ochiul liber. Nu pierdeți ocazia să vă redescoperiți zâmbetul!

 

Sursă: Dentarbre Dental Clinic - https://www.dentarbre.com/2019/01/13/albirea-dentara-profesionala-profita-acum-de-un-pret-promotional-de-exceptie/

 
Programare