ROmedic Cabinete medicale Buzau Cabinete Dermatologie și venerologie Dermatologie și venerologie Buzau

MEDICINA MUNCII

INCEPAND CU ANUL 2010 NE-AM EXTINS CAPACITATEA DE A EXECUTA ACEST SERVICIU LA NIVEL NATIONAL.
AVEM ECHIPAJE MOBILE CARE POT ACOPERII TOATA TARA SI ASTFEL SA VA OFERIM UN SERVICIU DE CALITATE, PROMT SI FARA SA VA DAM PESTE CAP PROGRAMUL DE LUCRU.

PRETUL ESTE CUPRINS INTRE 25 LEI/ANGAJAT SI 70LEI/ANGAJAT(MUNCA LA INALTIME), FUNCTIE DE CONDITIILE DE MUNCA SI A NOXELOR EXISTENTE LA LOCUL DE MUNCA.

ATUURILE NOASTRE: PROMTITUDINE, MOBILITATE, CALITATE, COMPETENTE SI UN RAPORT PRET-CALITATE NET IN FAVOAREA CALITATII.
Oferta de servicii cuprinde:

1. Consilierea de catre medicul de medicina muncii in vederea determinarii investigatiilor necesare, conform HG nr. 355/11.04.2007 si a Legii 319/2006 pentru aprobarea Metodologiei privind: Examenul medical la angajarea in munca, Examenul medical la adaptare, Controlul medical periodic si Examenul medical la reluarea activitatii pe baza riscurilor declarate de angajator.
2. Consilierea de specialitate in domeniul Medicinei Muncii privind evaluarea factorilor de risc implicati in imbolnavirile profesionale si stabilirea masurilor prin care acestia pot sa fie diminuati sau eliminati.
3. Participarea la sedintele CSM a unui membru din echipa Centrului Medical Medinvest.
4. Instruirea grupei desemnate sa acorde primul ajutor in caz de accidente la locul de munca.
5. Consilierea de specialitate in completarea fiselor de risc pe baza carora se vor efectua investigatiile si consultatiile medicale de specialitate, functie de tipul si factorii de risc existenti la fiecare loc de munca, conform HG nr. 355/11.04.2007 si a Legii Securitatii si Sanatatii in munca.
6. Monitorizarea starii de sanatate a angajatului prin:
Examene medicale la angajare
Examene medicale periodice
Examene medicale la adaptare
Examene medicale la reluarea activitatii
Examene medicale de evaluare a gravidelor
7. Se intocmesc raportarile trimestriale privind starea de sanatate a angajatilor si recomandarile necesare.
8. In cadrul Centrului Medical Medinvest exista un serviciu de registratura care va tine evidenta dosarelor medicale, a fiselor de aptitudine emise si va monitoriza valabilitatea controalelor efectuate astfel incat sa nu existe angajati care sa depaseasca limita legala a acestor investigatii.
9. Controlul medical clinic general, recoltarile pentru glicemii, ECG-urile si PVF il putem realiza la sediul firmei dumneavoastra daca aveti o camera in care sa ne putem desfasura activitatea. Celelalte investigatii le facem la sediul firmei noastre.

In portofoliul de servicii medicale de medicina muncii, la nivelul judetului Buzau avem contracte cu: S.A.J. Buzau, Avicola Buzau (CocoRico), Rotec, Forja Rotec, Heurtey Petrochem, Aldis Buzau, Elcar Gid, Banca Transilvania, Banca Unicredit-Tiriac, Rompetrol SA, Eximprod, deasemeni avem contracte cu peste 20 de Primarii, Scoli si Licee din Judet, etc.
Centrul Medical Medinvest are contracte de reprezentare la nivel local a marilor centre medicale din Bucuresti - Centrul Medical Unirea, Centrul Medical Medicover, Centrul Medical Sanador, Centrul Medical Medsana, Centrofarm, Centrul Medical Medo, Signal-Iduna, acestea recunoscand astfel profesionalismul si calitatea investigatiilor medicale efectuate in cadrul Centrului Medical Medinvest.

Persoane de contact:
- Mihail Rusu - tel: 0758.77.55.22
- Ionela Oancea - tel: 0238-721.537
email: medicinamuncii@clinica-medinvest.ro
 
Programare