ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Dermatologie și venerologie Dermatologie și venerologie Bucuresti
Clinica Zetta este un Centru de Excelenta in Chirurgia Plastica, Estetica si Microchirurgie reconstructiva. Un spatiu al echilibrului intre rigoarea stiintifica şi inspiratie, intre tehnologie si arta, intre traditie profesionala si modernitate.

Numele Zetta este inspirat de a saptea litera a alfabetului grecesc (Ζήτα), prefixul care reprezinta 10007 sau 1021 în sistemul metric.

Zetta inseamna o echipa medicala exceptionala, cu o vasta experienta, cumulati in mii de ore de operatii sofisticate, autori a numeroase lucrari de specialitate si studii, contributori la congrese profesionale internationale, la curent cu cele mai noi practici, generatori ai unor noi solutii medicale.

Tehnologia de ultima generatie a clinicii este selectata special pentru a asigura lezarea minima a tesuturilor si o recuperare mai rapida a pacientilor. Tot pentru cea mai buna experienta posibila, am ales solutiile dedicate anesteziei, spatiilor de recuperare, intregului mediu Zetta. Designul modern, minimalist, maximizeaza calitatea experientei.

Am incastrat in temelia clinicii juramantul lui Hipocrate. Il veti vedea in clinica, la intrare si il veti regasi in comportamentul echipei medicale. Traditia profesionala cuprinsa în juramantul lui Hipocrate pune pacientul in centrul intregii actiuni medicale, alaturi de respectul fata de maestri si cautarea continua a solutiilor optime, in beneficiul pacientilor.

Dorim sa contribuim la constructia armoniei, a echilibrului pe care pacientii nostri il cauta in procesul de consolidare a stimei de sine. Cautarea celei mai bune forme posibile nu este un moft si nici un demers frivol ci una dintre bazele increderii în fortele proprii. Suntem partasi la aceasta evolutie cu toata responsabilitatea, indiferent daca este vorba de interventii minore sau de complicate reconstructii de tesuturi.

Ne vom bucura impreună atunci cand aratati si va simtiti Zetta bine.


Clinica Zetta - medici aproape de tine

Ultimele recomandări de la pacienți:

27-08-2019
Lamba Raluca, 44 ani

Părerea generală: Mulțumit

Eu am avut o interventie de blefaroplastie la Dr Dragos Zamfirescu. Am fost si sunt foarte multumita nu numai de omul care este domnul doctor in cea ce priveste interactiunea cu pacientul ci si sprijinul emotional si financiar pe care il ofera tuturor pacientelor care in cazul meu nu dispun de resurse financiare exceptionale. Interventia mea a fost una cu anestezie locala fara absolut nici o durere nici in timpul nici dupa operatie. Recomand cu caldura atat clinica cat si doctorul tuturor care doresc sa isi implineasca un vis care sa le schimbe increderea in sine.

30-11-2017
Daniela C., 37 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Clinica Zetta este cu adevarat un centru de excelenta. Aici am descoperit ce inseamna sa fii tratat cu respect, grija si rabdare.

Dr. Amit Beedasy este un om minunat dar si un medic cu viziune, talent, entuziasm si compasiune fata de pacient.

La Clinica Zetta am descoperit ce inseamna sa primesti o recomandare competenta astfel incat sa te bucuri de un rezultat estetic frumos pe termen lung.

Datorita Dr. Amit Beedasy am inteles de ce este foarte important sa accepti importanta unui echilibru intre ceea ce iti doresti si ceea ce ai nevoie de fapt. Recomandarea unui profesionist a facut diferenta: sanii au un aspect natural, cicatricile sunt minime iar rezultatul este peste asteptari.

Recomand cu drag atat medicul cat si clinica. (Pacienta Dr. Amit Beedasy, foarte multumita de rezultatul obtinut in urma mastopexiei cu implant).

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!