ROmedic Cabinete medicale Brașov Cabinete Neurologie Neurologie Brașov

Localizat în centrul Brașovului, Spitalul de Cardiologie este recunoscut pentru Centrul de Cardiologie Intervențională, Secția de Chirurgie Cardiovasculară, Electrofiziologie și Dispozitive Implantabile.
Asigurăm servicii medicale programabile pentru bolnavi cu orice afecțiuni ale inimii.
Spitalul dispune de un bloc operator de 600 mp, cu 3 săli de operație dotate cu sistem de climatizare cu instalație de flux laminar.
Echipa noastră este condusă de medici specialiști renumiți, relocați la Brașov din centrele universitare Târgu Mureș și Cluj-Napoca, dar și din spitale private din Franța, Grecia sau Belgia .
Atenția sporită oferită pacienților noștri pe parcursul spitalizării este dublată de tehnică medicală performantă. Am creat un mediu confortabil pentru ai ajuta pe pacienți să se recupereze cât mai rapid.
Cel mai vechi spital privat din România pe această specialitate și singurul spital privat clinică universitară categoria II M din România.

 

Spitalul CLINICCO este autorizat de Ministerul Sănătății din România din luna februarie 2009 și are autorizația Direcției de Sănătate Publică și evaluarea Casei de Asigurări de Sănătate a Județului Brașov, având încheiat contract cu CASJ atât pentru servicii de spitalizare, cât și pentru decontarea unor materiale sanitare prin Programele Naționale de Sănătate. Oferim pacienților din întreaga țară servicii medicale și condiții de spitalizare la standarde europene. Venim în întâmpinarea pacienților noștri oferind un tratament corect și decent tuturor bolnavilor care ni se adresează, în scopul îmbunătățirii calității și prelungirii vieții lor.

Ultimele recomandări de la pacienți:

29-10-2017
Banu Fanica Verginica, 68 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Ma numesc Banu Verginica am 64 de ani si sunt din Constanta. Am avut parte de o interventie la "corason" am facut o ablatie,si pe aceasta cale vreau sa stie toata lumea ca echipa d-nei dr. DIANA TINT merita toate laudele si cele mai frumoase cuvinte. Multumesc .

17-10-2016
Rotaru Nicolai, 62 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O echipa de oameni admirabili, buni profesionisti ce aplica la noi
progresele facute de medicina pentru a prelungi viata pacientilor.

11-08-2016
Butan. Dumitru, 87 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Clinica ICCO Brașov, are buni medici specialiști,este o clinică înzestrată cu aparatură performantă,are condiții de internare excelente,o curățenie impercabilă,un mod de organizare a muncii foarte bun,Medicii și personalul auxiliar conștincioși în tratamentele acordate,Dispeceratul rapid în informații și la internări,Medici cu o bogată experiență de specialitate cum ar fi:Dr.Micu Sorin,Ursu Mihai,Directorul spitalului,etc. Aici mi s-au implantat stent,defibrilator,aici am avut infarct și am fost readus la viață. Mulțumes tuturoa care știu să stabilească un diagnostic corect,ajutor de urgență bolnavilor cu multă dăruire. Este o clinică performantă în cele două secții și un tratament promt acordat pacienților.Avem și noi în România o unitate medicală cu atuurile din occident.Felicit medicili care au avut inițitiva de a construi în România o asemenea clinică privată.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare