ROmedic Cabinete medicale Brașov Cabinete Kinetoterapie, Medicină fizică și de reabilitare Kinetoterapie, Medicină fizică și de reabilitare Brașov

Obţineţi o a doua opinie medicală avizată

Obţineţi o a doua opinie medicală avizată
Autor: Clinicco

Spitalul de Cardiologie Clinicco oferă gratuit pacienţilor cardiaci posibilitatea evaluării dosarului pentru o a doua opinie medicala avizată. Dosarele primite sunt analizate şi evaluate ]n decurs de 24 – 48 de ore în cadrul unei comisii medicale alcatuita din medici renumiţi din toate specialităţile: cardiologi intervenţionişti, medici cardiologi, specialişti în electrofiziologie şi dispozitive implantabile, chirurgi cardiovasculari, anestezişti, astfel încât diagnosticul să fie foarte precis.

 

A doua opinie este recomandată în special în cazul diagnosticelor de boli cardiologice grave, acolo unde sunt indicaţii de chirurgie sau intervenţii cardiovasculare, dar nu numai.

Beneficiile în urma studierii dosarului de către o comisie specializată, formată din medici cardiologi de top, sunt:

  • siguranţa unui diagnostic corect,
  • confirmarea sau infirmarea diagnosticului iniţial,
  • înţelegerea aprofundată a rezultatelor investigatiilor,
  • managementul integrat al cazului medical,
  • evaluarea planului de tratament şi obţinerea unor alternative şi soluţii medicale de ultimă generaţie.

 

Documentele pot fi trimise sau depuse zilnic la adresa strada Şcolii nr. 8, Clinicco Braşov, telefon: +40 268 401203, prin fax +40 268 401206 sau pe email, la office@clinicco.ro, cardiologie@clinicco.ro

 

Spitalul de Cardiologie Clinicco se află la Braşov pentru pacienţii cardiaci pentru a le oferi siguranţă şi stabilitate. Îngrijire promptă si tratament corespunzător nevoilor fiecarui pacient, gardă permanentă, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, program profesional postoperator, supervizat medical, individualizat, care are rolul de a ajuta pacienţii să îşi revină după o spitalizare în urma unei intervenţii.