ROmedic Cabinete medicale Brasov Cabinete Kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Brasov

Suntem o echipa de medici ortopezi cu experienta, pasionati de ceea ce facem si dispusi oricand sa venim in ajutorul pacientilor nostri. In clinica de ortopedie a spitalului CLINICCO din Brasov, tratam o patologie diversa prin proceduri chirurgicale moderne: implanturi de proteze de sold si genunchi, atat primare cat si de revizie, interventii artroscopice la nivelul genunchiului si umarului, ligamentoplastii, reduceri si osteosinteze ale fracturilor si pseudoartrozelor, tumori ale aparatului osteoarticular. Acordam o atentie deosebita terapiei durerii si recuperarii precoce pentru pacientii nostri, planul de tratament fiind individualizat in functie de nevoile fiecaruia. CLINICCO este un spital modern cu saloane de 2 locuri, dotate cu mobilier profesional, televizor, acces la Internet si grup sanitar propriu. Ne dorim sa oferim informatii de calitate pacientilor nostri si de aceea site-ul nostru se doreste a fi un suport util pentru cei interesati.
Pentru a facilita accesul la servicii medicale de calitate, venim in intampinarea pacientilor si cu un plan de consultatii gratuite oferite de catre Dr. Sergiu Manea si Dr. Stefan Balint . Detalii cu privire la modul de desfasurare al programului puteti afla accesand pagina http://www.clinicco.ro/promotii-pentru-pacienti/ortopedie .

Ultimele recomandări de la pacienți:

14-09-2019
Florescu Georgeta, 65 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Specialiști de clasa, deosebiți ca amabilitate, cu respect pt. pacient. 70624

31-08-2019
Manole Maricica, 52 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu mare drag

15-02-2019
Maican Ileana, 66 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand Clinicco pentru rezolvarea artroplastiei de şold. Echipa şi spitalul oferă în țară servicii şi îngrijire medicală la standard european şi valoare pentru costul perceput.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare