ROmedic Cabinete medicale Arad Cabinete Ginecologie & Obstetrică Ginecologie & Obstetrică Arad

Centrul medical a fost deschis in 2004 si a fost conceput in ideea de a oferi servicii medicale de calitate superioara apeland la adevarati profesionisti cu o larga experienta in domeniu, folosind aparatura performanta de ultima generatie si colaborand cu laboratoare si clinici de prestigiu.


Centrul medical Serban Ion functioneaza pe o artera importanta a municipiului nostru, ofera servicii de obstetrica ginecologie, oto-rino-laringologie si punct de recoltare laborator.


Conceptul nostru il reprezinta depistarea si diagnosticarea afectiunilor (sau a sarcinii) cat mai rapid posibil, tratarea lor sau monitorizarea sarcinii pana la nastere, asistenta la nastere (la cerere), supraveghere post-patrum.


Dotarea centrului cu aparate de ultima generatie (ecograf, electrocauter cu radiofrecventa, videocolposcop, fibroscop, endoscopie cu optica rigida), profesionalismul si experienta echipei de medici, confera garantia unor servicii de calitate europeana la care adaugam preturile scazute, menite sa vina in ajutorul dumneavoastra.


Existenta noastra de peste zece ani, neintrerupta, reprezinta satisfactia pacientilor pentru serviciile oferite de centrul nostru.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare