ROmedic Cabinete medicale Deva Cabinete Ortodonție și ortopedie dento-facială Ortodonție și ortopedie dento-facială Deva

Clinica noastra functioneaza de 10 ani si este alcatuita dintr-o echipa tanara, ambitioasa si perfectionista. Spunem o echipa pentru ca ne consideram ca un tot unitar, ne sprijinim si ne consultam reciproc, lucram in egala masura pentru binele si confortul dumneavoastra.


1.Dr.COCIORVA BIANCA, specialitatea parodontologie
2.Dr.BUZETELU CLAUDIU, specialitatea implantologie
3.Dr.IOANA SBUCIUMELEA, specialitatea ortodontie


Clinica noastra este alcatuita din doua cabinete (unul de adulti si unul de copii); suntem singura clinica din Deva cu cabinet dotat special pentru nevoile micutilor pacienti (sala de asteptare cu jucarii, materiale si instrumentar adecvat lor). Copiilor nu li se trateaza doar afectiunile dentare existente, ci li se aplica aparate dentare fixe si mobile,li se explica tehnici de periaj, li se corecteaza obiceiurile alimentare, obiceiurile vicioase, li se efectueaza manopere profilactice si sunt indrumati la controale periodice pe toata durata dentitiei temporare pana la inlocuirea acesteia cu cea permanenta. Avem convingerea ca micii pacienti vor ramane si pe viitor pacienti ai clinicii noastre si vor reveni cu drag. Indiferent ce problema aveti, de ordin stomatologic si nu numai, va vom ajuta si va vom indruma deoarece ne face placere.
Radiografiile dentare se pot efectua tot aici, pacientul ne mai fiind nevoit sa plece din cabinet pentru efectuarea unui film dentar.
Si pentru ca ne pasa de siguranta d-voastra am dotat cabinetul cu un autoclav si cu o masina de spalat si dezinfectat instrumentar medical astfel incat sa nu mai existe grija pentru bolile cu transmitere sanguina (HIV,HBV,HCV).
In clinica noastra se efectueaza manopere complexe de genul implantelor dentare, chistectomiilor, descoperirilor chirurgicale in scop ortodontic, rezectiilor apicale, odontectomiilor, aditiilor osoase, sinus liftingului, precum si tratamentele chirurgicale ale bolii parodontale (detartraj in camp deschis, aditii de os).
Si pentru a pleca de la noi cu zambetul pe buze va punem la dispozitie posibilitatea de a va placa dintii cu fatete de portelan sau tratamentul de albire dentara cu lampa BEYOND.

Ultimele recomandări de la pacienți:

30-04-2019
Ierulescu Diana, 37 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Fetița mea de 6 ani merge cu drag la doamna Ecaterina indiferent de problema pe care o avem(extracție sau plomba)!

09-02-2016
Andreea, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

In sfarsit am gasit locul unde baietelul meu de 4 ani se simte in siguranta si suntem intampinati mereu cu zambetul pe buze. Dra doctor Ecaterina Dolghi este un SuperDentist :) si imi ofera toate informatiile de care am nevoie ca mama pentru igiena dentara a celui mic si nu numai.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare