ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Alergologie și imunologie clinică Alergologie și imunologie clinică Iasi

Simptome precum prurit, pete pe piele, tuse, oboseală la efort, dureri în piept, strănut, secreție nazală sau lăcrimarea ochilor nu ar trebui să treacă neobservate, putând reprezenta semnele unei alergii. Alergiile se manifestă în diferite moduri, fiind complexe și putând periclita starea de sănătatea și uneori viața, dacă nu sunt ținute sub control și tratate.

 

Dr. Popescu Ilinca Teodora, medic specialist alergologie şi imunologie clinică, având competenţă în homeopatie, oferă servicii medicale riguroase și complete, pentru tine și întreaga familie.

 

În cadrul cabinetului de alergologie Medifrance beneficiați de consultații, teste spirometrice, teste cutanate alergologice la alergeni respiratori si alimentari, teste cutanate la substanțe anestezice și medicamente, imunoterapie și consiliere medicală, pentru depistarea, diagnosticarea, profilaxia și tratamentul bolilor alergice.

 

Cu o vechime de mai bine de 10 ani pe piața serviciilor medicale, activitatea doamnei Dr. Popescu Ilinca Teodora se distinge prin profesionalism, devotament și experiență.

 

Cabinetul este deschis pacienților ori de câte ori este necesar, atât pentru diagnostic și tratament, cât și pentru a vă oferi sfaturi pentru a preveni alergiile și a le reduce efectele. Dr. Popescu Ilinca Teodora oferă servicii de diagnostic și tratament pentru o gamă variată de patologii, printre care astmul bronșic alergic, urticaria, dermatitele, rinoconjunctivita sau rinita alergică, cabinetul fiind dotat cu aparatură performantă și consumabile de cea mai bună calitate.

 

Este necesară o programare telefonică prealabilă, iar la consult pacientul se va prezenta cu bilet de trimitere, card de sănătate și alte analize anterioare.

 

Nu lăsa alergiile să-ți afecteze calitatea vieții!

Vă așteptăm cu drag!

Ultimele recomandări de la pacienți:

09-09-2019
Ichim Mariana, 42 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand...dna doctor super profi.

19-10-2017
Anca Arnautu, 35 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu incredere serviciile doamnei doctor, atat sotul cat si fetita (ambii cu probleme respiratorii, astm bronsic si alergii) sunt tratati de catre doamna doctor si avem numai cuvinte de lauda. Un bun profesionist cu un suflet mare.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare