ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Dermatologie estetică și cosmetică medicală Dermatologie estetică și cosmetică medicală Iasi

DESPRE NOI

CABINETE MEDICALE INDIVIDUALE GRUPATE NICOLINA IASI


UNITATE MEDICALA PRIVATA IN CONTRACT CU C.A.S.


a fost infiintata in iulie 2004 prin Ordinul Ministerului Sanataii si Familiei nr. 192/23.02.2004, de reorganizare a fostului CENTRU MEDICAL NICOLINA.

CABINETE MEDICALE GRUPATE NICOLINA este prima policlinica din Iasi privatizata in baza OG 124/1998

CABINETE MEDICALE INDIVIDUALE GRUPATE NICOLINA functioneaza in cladirea fostului CENTRU MEDICAL NICOLINA (cunoscut de-a lungul timpului si ca POLICLINICA BALNEARA sau POLICLINICA NICOLINA), situata in cartierul "Galata", in Str. Hatman Sendrea, nr.2, langa PLAJA "PURCICA".

Inca de la inceput, intreg personalul a militat pentru a pastra si intari statutul de unitate medicala multidisciplinara, capabila sa investigheze complet si complex pacientii care ni se adreseaza.

Colectivul nostru face un efort permanent si sustinut, atat pentru a reabilita spatiul in care ne desfasuram activitatea cat si pentru a achizitiona aparatura de inalta performanta, cu scopul de a oferi pacientilor nostri o gama larga de servicii medicale de cea mai buna calitate, in conformitate cu cerintele si exigentele unei unitati medicale private si a standardelor internationale, remarcandu-se in acest sens:

- Centrul de Radiologie si Imagistica medicala unde a fost inlocuita intreaga linie de radiologie cu APARATE DE RADIOLOGIE Siemens (generatie 2008), inclusiv COMPUTER TOMOGRAF SPIRAL MULTI-SLICE (pentru CT clasic, Angio CT, Reconstructie tridimensionala);

- Laboratorul de analize medicale unde s-au achizitionat ANALIZOARE AUTOMATE DE BIOCHIMIE SI HEMATOLOGIE si s-a implementat CERTIFICAREA CALITATII prin sistemul controalelor interne - REQUALM - si a controalelor internationale - RIQAS.

- Cabinetul de Dermatologie Dr. Suditu Gabriela dotat cu LASER CO2 pentru tratamentul chirurgical al leziunilor cutanate.

Cu un numeros personal medical cu inalta calificare, CABINETE MEDICALE GRUPATE NICOLINA va stau la dispozitie cu o gama larga de servicii in majoritatea specialitatilor clinice si paraclinice si va asteapta sa le treceti pragul ori de cate ori doriti sa va recapatati starea de SANATATE