ROmedic Cabinete medicale Săsciori Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Săsciori

   Identificarea și rezolvarea suferinței emoționale produse de probleme emoționale și de tipare de presiune. Ne bazăm pe Cuvântul lui Dumnezeu și pe puterea Duhului Sfânt în orice sesiune de consiliere. Consilierul nu este decât un moderator.

 

     Problemele spirituale se pot rezolva ajutând o persoană să recunoască și să se pocăiască de un anumit păcat cu care se confruntă. Problemele emoționale se pot rezolva conducându-i pe oameni în rugăciune, pentru ca inima lor să se elibereze de durere și să experimenteze pacea.


     În calitate de consilieri, ne supunem călăuzirii Duhului Sfânt în lucrarea cu orice persoană care are nevoie de rezolvare a problemelor. Duhul Sfânt trebuie să conducă, să convingă și să dea putere fiecărei persoane în cadrul acestui proces.


    În rezolvarea oricărei probleme aplicăm principiile biblice. Nu judecăm pe nimeni pentru deciziile din trecut, ci încercăm să conducem pe orice om către libertate. Eliberarea de problemele spirituale și emoționale și rezolvarea problemelor îi va ajuta să experimenteze intimitatea cu Dumnezeu și cu soțul / soția.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare