ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Endocrinologie Endocrinologie Iasi

Intervenție medicală nutrițională - 100% personalizată

Intervenție medicală nutrițională - 100% personalizată

Regimul alimentar dezechilibrat este o problemă?

 

Nu și pentru noi. Oferim asistență profesională pacienților care doresc optimizarea alimentației și a stilului de viață. Beneficiile intervenției medicale nutriționale vizează prevenția sau întârzierea instașării patologiilor cronice diverse (diabet zaharat tip 2, boli cardiovasculare, hipertesiune arterială, boli cronice hepatice, renale, cancere), dar se extind și la controlul acestor afecțiuni atunci când ele sunt deja prezente.

 

Terapia medicală nutrițională constituie împreună cu terapia medicamentoasă specifică și recomandările pentru activitate fizică standardul de aur în tratamentul afecțiunilor cronice. 

 

Consultă unul din specialiștii noștri în nutriție pentru a iniția împreună un plan 100% individualizat de tratament, care să integreze preferințele alimentare și particularitățile dietei în rutina ta zilnică, astfel încât schimbarea în bine a stilului de alimentare și de viață să fie una permanentă.

 

Completează formularul de programare. Noi te vom aștepta cu drag pentru a beneficia de cele mai actuale recomandări, conform ghidurilor internationale medicale. Îți oferim terapie medicală nutrițională în condiții de maximă siguranță.

 
Programare