ROmedic Cabinete medicale Targu Mures Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Targu Mures

„O călătorie de o mie de mile începe cu primul pas” - Leo Tze

 

Problemele care apar în viața noastră ne pot afecta atat individual cat și sistemic, adică în marea majoritate a sistemelor din care facem parte: familial,cuplu, profesional, colegial,etc.

 

Fiecare dintre noi avem o multitudine de resurse pentru a obține ceea ce ne dorim și a ne rezolva problemele,dar uneori aceste resurse sunt într-o stare de latență sau chiar inactive și ne e greu să întelegem situația în care suntem și să găsim soluțiile potrivite pentru noi.

 

Sunt aici pentru a vă ajuta să redobândiți puterea pe care fiecare din noi sunt convinsă că o are, și să descoperim împreună soluțiile potrivite problemei și suferinței prin care treceți.

 

Într-un cadru intim, călduros vom parcurge pașii care vă vor conduce în acest proces de înțelegere, schimbare ,creștere personală astfel încat stările de neliniște, neîncredere, neputință, teamă, durere vor dispărea devenind doar amintiri din care ați învățat lecții prețioase.

  

Vă aștept cu drag să vă fiu alături în acest proces de redescoperire a resurselor, potențialului de care dispuneți pentru  punerea în aplicare a propriilor soluții!

 

Servicii oferite:

- Autocunoaștere și dezvoltare personală

- Consiliere relațională premaritală

- Consilierea pacienților oncologici și a familiilor acestora

- Consilierea pacienților aflați în stadii finale ale vieții și a familiilor

- Psihoterapie individuală

- Psihoterapie de cuplu

- Psihoterapie de familie

- Psihoterapie cu copii

- Psihoterapie de grup

- Grupuri suport pentru pacienți cu afecțiuni oncologice (cancer de san, cancer colorectal, etc), (Formarea unui grup la inscrierea 8-10 participanți)

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!